AFGD İzmir operasyon ekibine teşekkür belgesi

Paylaş:

Sakarya Valiliği tarafından İzmir Depremine katılan Afet Gönüllüleri Derneği (AFGD) Sakarya ve Genel Merkez üyelerinden oluşan Operasyon ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.

DEPREMZEDELERE UZANAN EL OLDULAR

AFAD Sakarya ekibi İzmir depreminde  arama kurtarma çalışmalarına büyük destek verdi. Deprem yaşamış bir olarak İzmir’in acılarını paylaşan Sakarya ekibi, enkaz altında kalan depremzedelere uzunan el oldu.

AFGD operasyon ekibine teşekkür belgesi takdim töreninde konuşan AFGD Genel Başkan Yardımcısı Av. Ali Samet Özkurt, bu belgeyi tüm arkadaşları adına aldıklarının ifade ederken, gönüllüler olarak bilinçli ve eğitimli bir şekilde her daim devletin yanında olduklarını vurguladı.

İNSANİ YARDIM FAALİYETİ

Özkurt konuşmasında, “Şu an burada 10 arkadaşımız ile bulunuyoruz ancak İzmir Depremi’nde Sakarya, Düzce, Kocaeli ve İstanbul şubelerinden 35 arkadaşımız ve 6 araç ile arama kurtarma ve insani yardım faaliyetlerinde bulunduk. Ayrıca Sakarya’daki koordinasyon merkezimizde de 24 saat esaslı olarak 3 arkadaşımız nöbet tutarak çalıştı. Bu belgeyi tüm arkadaşlarımız adına alıyoruz.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Sayın Valimiz başta olmak üzere her daim devletimizin yanındayız dediğimizde bize kucak açan ve desteklerini esirgemeyen devletimize çok teşekkür ediyoruz. Bizler Gönüllü olarak bilinçli ve eğitimli bir şekilde her daim devletimizin yanındayız” dedi.

Sen de AFAD Gönüllüsü ol. Bilinçlen. Önce kendini sonra çevrendekileri kurtar.

Afet Gönüllüleri gönüllere girdi…

Levent BAYRİ / SHA – Sakarya

AFAD Sakarya’dan hayatî dokunuş

Sakarya’da Korona gündemi

Afet neredeyse AFAD orada!.. Afet Gönüllüleri ile her yerde…