SATSO Başkanı Kösemusul “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı

Paylaş:

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile basın mensuplarına mektup gönderdi.

Başkan Kösemusul iyi dilek ve temennilerde bulunduğu mesajında şunları dile getirdi:

“Bir toplumda kalkınma ve gelişmenin sağlıklı işlemesi için özgür, tarafsız, ilkeli, basın ahlakı ve kurallarına uyan medya, çok önemli bir yere sahiptir. Hayati misyonlarla çalışan medyaya karar vericilerin ve halkın ihtiyacı her geçen gün daha da artmaktadır.

Zaman ilerliyor, iletişim ve etkileşime olan ihtiyaç zamanın da ötesine geçiyor. Bizler gün saatlerimizin birçoğunu iletişime, yazılı ve görsel medyaya ve pek tabii sosyal medyaya ayırıyoruz. Çağa ayak uydurmak, doğru bilgiye anında ulaşmak ve bilinçlenmek noktasında medya mensuplarımızın, yani sizin gösterdiğiniz çaba, her türlü takdirin üzerindedir.

Sakarya’mız hızla büyüyor ve gelişimini sürdürüyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak paydaşlarımızın desteğiyle şehrimizi Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak hedefiyle çalışıyoruz. Milli üretimlere ev sahipliği yapan ve yapacak olan, ekonomisini her geçen gün daha da geliştiren, 2023’te ihracatta ilk 5 il arasında yer alacak olan bir Sakarya’ya sizin katkınızın ne kadar önemli olduğunu, yaptığınız kıymetli çalışmaların bizlere nasıl şevk verdiğini bir kez daha yazıya dökmek şahsım ve kurumum için ayrı bir gurur vesilesidir.

Sakarya’mızın sanayisi, ticareti, tarımı, turizmi ve dünyaya örnek kardeşlik kültüründeki önemli zenginlikleri bizlerin sorumluluğunu daha da artırmaktadır. Rahmetin ve bereketin, başarının ve eşsizliğin temeli istişareden, birlik ve beraberlikten geçmektedir. İstişareye ve birliğe verilen her katkı, hepimizin çok sevdiği cennet Sakarya’mızın geleceğini hedeflerimiz doğrultusunda şekillendirecektir. Bu anlayışla çalışmalar yaptığınıza, verdiğiz fedakârlık ve üstün gayretinize memnuniyetle şahit oluyor; tebrik ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Sakarya’mız için yaptığınız her çalışmaya gereken desteği vermek bizlerin görevidir. Sizlerin haber alma ve oluşturduğuz haberleri, basın ilkelerine bağlı kalarak kamuoyu ile paylaşma çabalarınıza her zaman destek vermeyi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle cümlelerimi tamamlarken; Sakarya’mızın sorunlarını kamuoyuna aktararak, önerilerinizle çözümü hızlandıran, toplum mekanizmasının sağlığını kuvvetlendiren siz değerli basın mensubu kardeşimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum. 2016 yılında size ve kurumunuza üstün başarı; şahsınıza ve ailenize sağlık ve esenlikler diliyor; saygı ve sevgilerimi sunuyorum”.