Paylaş:

Orhangazi Kültür Merkezi’nde Ozi Orborn organizasyonu ile düzenlenen, Ayhan Yarıcı’nın “Aman Bi Sakatlık Çıkmasın” adlı tek kişilik gösterisi ve şiir dolu Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gecesinin yer aldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

Organizatör Özcan Yemiş’in sunumu ile gerçekleşen gece, İstiklal Marşı yazarı Mehmet Akif Ersoy’un duygu yüklü şiirlerle anılması ile başladı. Yazar Yasmin Korkut, Arzu S.Kabukçu, Asiye Şener, Gökhan Bozdemir ve Nurettin Etgensoy sahnede okudukları şiirlerle, salonu dolduran sanatseverlere duygu yüklü anlar yaşattı.

ÖMER ALİ KILIÇ’A SEVGİ SELİ… Gecenin özel konuklarından spastik engelli Sakaryalı Yazar Ömer Ali Kılıç’ın eseri olan şiirlerin seslendirilmesi ise geceye ayrı bir anlam kattı. Okunan her şiirden sonra salon yoğun alkışlarla yankılandı.

Ozi Ozborn’dan plaket takdimi

Etkinliğe şiirleri ile renk katan tüm sanatçılara birer plaket takdimi yapılırken, son bölümünde “Bu kadar üstadın arasında müsadenizle bir şiir de benden” diyerek kendisi de bir şiiri seslendiren organizatör Özcan Yemiş, Ömer Ali Kılıç’ın “Hayattayım” şiirini çok güzel biçimde yorumlayrak izleyicilerden büyük alkış aldı.

Ayhan Yarıcı hem güldürdü hem düşündürdü

Gecenin heyecanla beklenen tek kişilik gösterisinde, “Aman Bi Sakatlık Çıkmasın” adlı komedi şovu, Ayhan Yarıcı başarı ile sergiledi. Ülkenin tek Spastik Engelli şovmeni olma özelliğini taşıyan Ayhan Yarıcı, 15 yıldır aralıksız sürdürdüğü tek kişilik gösterisine bir yenisini daha eklerken, izleyicilerin büyük takdirini aldı. Gecenin sonunda tüm seyirciler unutulmaz bir gece yaşadıklarını ifade ederek etkinliği uzun süre ayakta alkışladı.

Özcan Yemiş’ten teşekkür

Organizatör Özcan Yemiş, geceye katkı veren, katılım sağlayan ve izlemeye gelen tüm sanatsaverlere yaptığı teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Yaklaşık bir ay önce ilk kez projesine başladığımız “Aman Bir sakatlık Çıkmasın” isimli tek kişilik gösteri ve Mehmet Akif Ersoy üstadımızı anma gecemizi çok şükür sağlıklı bir şekilde tamamladık.

Bu organisazyonda başından sonuna desteklerini esirgemeyen, Yasmin Korkut Hanımefendi başta olmak üzere, Arzu S. Kabukçu, Asiye Şener, Gökhan Bozdemir, Nurettin Etgensoy, Ayhan Yarıcı ve Hülya Lüleci Hanımefendiye, programın oluşmasına büyük katkı veren sponsorlarımız; Prosit markası olarak sayın Hakan Yıldız, Korkut İnşaat sayın Engin Kortkut, Güner Enerji, Hülya Lüleci , Doğa Koleji Murat Taçyıldız, Snatch Spor Giyim, Serhat Cayman, Yıldız Ayakkabı, Faruk Yıldız, Fırtına Emlak, Gökhan İn, Özel Ada Yaşam Rehabilitasyon Merkezi’nden Özkan Yasin Güler, Irşad Grup, Ömer Bektaş ve Yüksel Şenlikoğlu, Çok Nethaber, Fatih Sayılgan ve Sakarya Haber Ajansı Levent Bayri’ye, çok değerli kardeşim Birol Ezer ile Yenihaber Gazetesi Yazarı Ömer Ali Kılıç’a ve kahrımı bir ay boyunca çekerek üzerimdeki stresi azaltan canım eşim Gülşenay Yemiş’e (Tiyatrocu Sanatçı) sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ayrıca programımıza gelemeyip arayarak güzel dileklerini ileten, gecemize katılarak renk katan tüm dost ve arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

1 Yorum

  1. Sakarya’da böyle başarılı organizasyonların yapılabildiğini gösteren OZİ ORBON’u kutlarız. Tadı damağımızda kaldı. Bir yenisini daha bekliyoruz. Emeği geçenlere teşekkürler.

Yoruma kapalı.