Hayati Kuaför’den örnek davranış

Paylaş:

Coronavirüse karşı korunma tedbirleri kapsamında Sakarya’da işletme sahipleri duyarlılık gösteriyor. Adapazarı’nda erkek kuaförlüğü yapan ‘Kuaför Hayati’ iki hafta süreyle işletmesini kapalı tutma kararı aldığını söyledi. Duyarlı kuaför esnafı, bu düşüncesi ile örnek bir davranış gösterdi.

GEÇİCİ SÜRE KAPATIYORUZ

Koronavirüsü ile ilgili düşüncelerini paylaşan Kuaför Hayati, “Bu salgın tüm dünyayı etkisi altına alan bir olay. Maalesef virüs ülkemize de sıçradı ve vatandaşlarımızı tehdit ediyor. Bu nedenle tüm tedbirleri en üst seviyede tutmak gerekli. Biz mesleğimiz gereği müşterilerimizle yakın temasta olduğumuz için önce müşterilerimiz ve sonra kendi sağlığımızı düşünüyoruz. Herkesin ailesi, anne babası ve çocuğu var… Bu tedbirler kapsamında işimize geçici bir süre ara vereceğiz.

ANLAYIŞ BEKLİYORUZ

Bu kararın müşteri düşüşü ile de ilgisi yok. Biz parayı bir kenara ittik. Hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil. Bu amaçla iki hafta süre ile hizmet vermeyeceğiz. Belki bu süre biraz daha uzayabilir. İnsanlar bir süre traş olmadan da yaşar. Müşterilerimizin bu konuda anlayış göstereceğini umuyoruz” diye konuştu.

2 Yorum

  1. Berberlik mesleğini hiçe atanlar var aslında daha ve dahada çok dikkat edilmesi gereken yerlerden birisi bu konuda tüm berber ve kuaför meslektaşlarlarımdan özveri olmalarını rica ediyorum

Yoruma kapalı.