Basın mensuplarına yerli üretim BOREL jesti

Paylaş:

Sakarya Basın İlan Kurumu Müdürü Engin Kaşdaş, basın çalışanlarına yerli üretim olan BOREL dezenfektan ürününü hediye etti.

BASIN ÇALIŞANLARINA JEST

Koronavirüs salgını ile mücadele edildiği bu günlerde bir jesti olarak basın çalışanlarına ulaştırılan yerli dezenfektanlar için teşekkür eden Sakarya Basın İlan Kurumu Müdürü Engin Kaşdaş, “Yerli üretimimiz olan BOREL’i, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’mızda da bu zor günlerde gecesini gündüzüne katarak, fedakarca çalışan basın çalışanlarımıza Eti Maden’in hediyesi olarak ulaştırıyoruz. Bu hayati öneme sahip jestten ötürü Eti Maden’’i tebrik ediyor, gösterdiği duyarlılık nedeniyle Genel Müdürümüz Sayın Rıdvan Duran’a da meslektaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yeni Sakarya Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arda Aydıntepe, Eti Maden’in hediyesi BOREL’i Sakarya Basın İlan Kurumu Müdürü Engin Kaşdaş’dan alırken, basın mensuplarına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Aydıntepe, kovid-19’la mücadele edildiği bu günlerde bu jestin çok anlamlı olduğunun ifade etti.