Kent Konseyi’nden bayram mesajı

Paylaş:

Kent Konseyi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kent Konseyi adına, tüm Sakaryalılar’ın ve İslam Aleminin Bayramını tebrik eden Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli hemşerilerimiz,

On bir ayın sultanı olan, rahmet, mağfiret ve sıhhat ayı Ramazanı tamamladık. Bu yıl yaşanan pandemi sebebiyle biraz buruk, biraz hüzünlü, biraz birbirimize hasret olarak idrak ettiğimiz bu mübarek aydan bu haliyle de alacağımız çok dersler vardır. Bu duygular içinde ulaştığımız Ramazan Bayramı ve ertesinde daha güzel ve sağlıklı günlerin bizi beklediğinin işaretlerini alıyoruz. Ancak her şeye rağmen tedbiri elden bırakmadan, devletimizin ve sağlık kurumlarımızın tavsiyelerini dikkate alarak bundan sonraki hayatımıza yön vermemizin toplum sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.

Bu zor günleri tedbirli olarak, daha çok çalışarak ve üreterek aşacak ve büyük millet olduğumuzu bir kere daha tüm dünyaya göstereceğiz. Bu duygularla Kent Konseyi olarak tüm Sakaryalıların, milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan-ı Şerif Bayramını tebrik ediyor en kalbi duygularımızla saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.”