Acı haber!

Paylaş:

Sakarya Nehri Muhammed’in cansız bedenini 4 gün sonra verdi. Nehirde kaybolan 12 yaşındaki Muhammed Talha Bilik’in cesedi, kaybolduğu noktadan yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulundu.

SULARA KAPILIP KAYBOLDU

Adapazarı ilçesinde 4 arkadaşıyla birlikte Sakarya Nehri’ne giden 12 yaşındaki Muhammed Talha Bilik, sulara kapılıp kaybolmuştu. Nehirde su üstü ve su altı arama çalışmaları 4 gündür devam ediyordu. Sakarya AFAD ve Kurtarma Polisi dalgıçları günlerdir çocuğa dair bir iz arıyordu.

KÖPRÜNÜN ALTINDA BULUNDU

Beklenen haber bu sabah saatlerinde geldi. Bilik’in cansız bedeni arkadaşlarıyla birlikte kaybolduğu noktadan yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Eski Sakarya Köprüsü’nün altında bulundu. Ekiplerce bota alınarak kıyıya çıkarılan Bilik’in hayatını kaybettiği belirlendi.

AİLEYİ TESELLİYE ÇALIŞTILAR

Günlerdir arama çalışmalarını nehirden hiç ayrılmadan takip eden aile, acı haber ile birlikte Muhammed Bilik’in cansız bedenin bulunduğu bölgeye geldi.

Çocuğun gözü yaşlı anne ve babasını ekipler teselli etmeye çalıştı. Kıyıya çıkartılan cenaze, savcının incelemesi sonrası otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Korucuk Otopsi Merkezi’ne gönderilecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.