Adatıp Hastanesi ile Taraklı Belediyesi sağlık protokolü

Paylaş:

Özel Adatıp Hastanesi ile Taraklı Belediyesi arasında sağlık protokolü imzalandı. 2016 yılı süresince geçerli olacak olan protokol sayesinde belediye çalışanları ve birinci derecedeki yakınları kaliteli sağlık hizmetine daha hızlı ulaşabilecek.

Taraklı Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine, Özel Adatıp Hastanesi Pazarlama Müdürü Özge Üngüt, Taraklı Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Değirmenci ve Alaattin Koç ile Taraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tevfik Canbazoğlu katıldı.

Sağlık protokolü ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren Taraklı Belediyesi yetkilileri, “Özel Adatıp Hastanesi’nden sağlık hizmeti almaktan dolayı mutluyuz. Hem teknolojik alt yapısı, hem de yenilenen hekim kadrosu itibariyle tüm ihtiyaçlarımıza cevap veren bir sağlık kuruluşunun şehrimizde olmasından dolayı memnuniyetimizi dile getirmek isteriz. Ayrıca bu vesile ile başta Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık olmak üzere Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başhekim Dr. Gökhan Öner’e ve Genel Müdür Ozan Aydınlar’a da teşekkür ederiz” diye konuştu.