‘Türkiye’nin en özgün projesi’

Paylaş:

Dr. Rüstem Keleş, “Allah’a şükür Akçay Barajı tam doluluğa ulaştı. Sakarya’mızın su ve enerji arz güvenliği için çok önemli bir yatırımdır. Türkiye’nin en özgün ve fizibil projelerinden biridir” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, SASKİ eski Genel Müdürü Rüstem Keleş sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun, “Akçay Barajı Sakarya’nın en önemli projelerinden biridir. Arkasında büyük bir akıl ve iyi bir ekip var. Genel Müdürümüz Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcılarımız, daire başkanı, şube müdürü ve mühendislerimize çok şey borçluyuz. Sonsuz teşekkürler” tivitini alıntılayan Dr. Rüstem Keleş, “Sayın Başkanım vefanız için çok teşekkür ederim” dedi.

“SU TUTMAZ, DOLMAZ DEMİŞLERDİ”

Keleş, “Allah’a şükür Akçay Barajı tam doluluğa ulaştı. Sakarya’mızın su ve enerji arz güvenliği için çok önemli bir yatırımdır. İsale hatları üzerinde kurulu HES’leriyle kendi alanında Türkiye’nin en özgün ve fizibil projelerinden biridir. Hiç bir mühendislik formasyonu olmayan ve hayatında hiç bir ciddi proje gerçekleştirememiş kişiler aylarca bu projenin aleyhinde konuşarak değersizleştirmeye çalıştı. Akçay Barajı’nın su tutmayacağı ve dolmayacağı konusunda Sakarya kamuoyunu etkilemeye çalıştılar.

Umarım Akçay Barajı’nın maviliği yeşille buluşurken bazı yüzler de kızarır. Çünkü ‘Utanmak imandandır’ buyuruyor Peygamberimiz. Başlangıcından itibaren projeye emeği geçen SASKİ’deki değerli, asil ve fedakar çalışma arkadaşlarıma, Sakarya’ya bu mükemmel projeyi kazandırdıkları için müteşekkirim ve emeklerini saygıyla yâd ediyorum.”

İşte Dr. Rüstem Keleş’in twitter paylaşımı: