Alper’in bisikletli sürüş keyfi

Paylaş:

Sakarya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Adnan Özgül’ün 17 yaşındaki yürüme engelli oğlu Alper Özdemir, haftasonu babasının refakatinde özel elektrikli bisikleti ile gezerek boş caddelerin tadını çıkardı.

ALPER ÖZDEMİR’İN MUTLU GÜNÜ

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulandığı hafta sonlarında görev başında olan Sakarya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler denetlemelerini aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz bu hafta sonu yine boş caddelerde devriye gezen trafik polislerinden Adnan Özgül, güzel ve temiz havayı değerlendirmek üzere yürüme engelli oğlu Alper Özdemir ile birlikte sürüş yaptı.

Adapazarı Karaman – Camili yönündeki duble yolda, trafiği sakinliğinden istifade ederek babasının refakatinde güzel bir sürüş yapan Alper Özdemir unutamayacağı bir gün geçirdi.

SÜRÜŞ HEYECANI GÖRÜNTÜLENDİ

Adnan Özgül, Tip 1 diyabet (Volcott Rallison Sendromu) rahatsızlığı olan yürüme engelli oğlunun kullandığı özel elektrikli bisikletinin arkasında kontrollü olarak sürüş yapmasını sağladı. Bisikletini büyük bir ustalıkla kullanan Alp Özdemir’in sürüş heyecanı ise basın mensuplarının objektiflerine takıldı.

Caddelerin boş ve tehlikesiz olduğu hafta sonunda güzel bir havada, baba oğulun özgürce sürüş keyfi  fotoğraf karalerine böyle yansıdı.

•Sabahattin BİRİNCİ / Sakarya – Adapazarı

1 Yorum

  1. maşallah ne mutlu sizlere ne mutlu sana ne mutlu böyle bir babaya işin yoğunluğundan fırsat bulamadığı halde İlk fırsatta seni mutlu etmek için elinden geleni yaptığından dolayı teşekkür ediyorum babana

Yoruma kapalı.