Askerlik arkadaşları buluştu

Paylaş:

Diyarbakır 7. Kolordu Karargâh Bölüğü’nde 1964/2 Tertip askerlik görevi yapan arkadaşlar yıllar sonra tekrar biraya gelerek hasret giderdi.

SOSYAL MEDYADAN İLETİŞİM

Vatan hizmeti sonrası birbirlerini aramaya devam eden askerlik arkadaşları kendi aralarında belirledikleri zamanlarda bir araya gelerek anılarını yâd ediyor.

Aralarında kurdukları sosyal medya arkadaşlık gurubu vasıtasıyla haberleşen eski dostlar geçtiğimiz akşam yine bir araya geldi. Beşinci buluşmalarını Adapazarı Geçit Kafe’de gerçekleştiren arkadaşlar sohbet ortamında askerlik anılarını paylaştı.

Aralarında İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve ilçelerinden gelerek toplantıya katılan askerlik arkadaşları birbirlerinin hatırını sorarken eski günleri andılar.

GURUP ÜYELERİNDEN KATILIM

Kurdukları sosyal gurup aracılığıyla haberleşip çeşitli mekanlarda bir araya gelen gurup üyeleri, hayatlarındaki gelişmelerden de haberdar oluyorlar.

Asker arkadaşları gurubu şu isimlerden oluşuyor: Ali Eren, Ahmet Dakez, Cengiz Aslantaş, İzzet Sevinç, Selahattin Sülüncü, Ertan Şengül, Levent Şengül, Semih Yavuz, İrfan Güre, Mehmet Aydoğdu, Mustafa Özkan, Vedat Tercan, Osman Nuri Yarar, Birol Yorgancı, Cengiz Arslantaş, Bahri Atmaca, Ali Kılıç.

Askerlik arkadaşları buluşma sonunda günün anısına birlikte fotoğraf çektirerek bir sonraki toplantıda yine bir araya gelmek üzere vedalaştılar.