Atalay: İsraf ve değerlerimizi dikkate alarak gelişmeliyiz

Paylaş:

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetimini kabul eden TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergun Atalay, iş dünyasının Sakarya ekonomisi için gerçekleştirdiği çalışmaları takip ve takdir ettiğini belirterek, “Sakarya büyüyor ve gelişiyor. Özellikle üzerinde durduğum bir nokta var. O da israf. Şehrimizin geleceğini hep birlikte şekillendirirken değerlerimizi dikkate almalı ve israfı en aza indirmek için gayret etmeliyiz. İsraf ve değerlerimizi dikkate alarak gelişmeliyiz” dedi. Atalay’a teşekkür eden Kösemusul ise, “Sayın Başkanımızın tavsiyeleri ve destekleri bizlere çalışmalarımızda şevk ve yön vermiştir” diye konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara programlarını kapsamında son ziyaretini TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergun Atalay’a gerçekleştirdi

Milli Üretim Şehri Sakarya

Ziyarette ilk olarak konuşan Başkan Mahmut Kösemusul, Ergun Atalay’ın Sakarya iş dünyasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. SATSO çalışmalarını Başkan Atalay’a aktaran Kösemusul, “Sakarya’mız hızla büyüyor ve gelişiyor. Milli üretimlere ev sahibi olma yolunda hızla ilerleyen bir şehrimiz var. İş dünyamız da bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdı. Sakarya’mızın gelişimini hep birlikte bizler yön vermeliyiz. Kendimizi ve firmalarımızı zamanın ruhuna uygun şekilde güncellemeliyiz. Başkanımız Sn. Ergun Atalay, çok kıymetli bir büyüğümüz ve her daim bizlerle. Sayın Başkanımızın tavsiyeleri ve destekleri bizlere çalışmalarımızda şevk ve yön vermiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah çalışmalarında kolaylılar versin.” diye konuştu.

Güzel Miras Bırakmamız Gerek

SATSO Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Ergun Atalay, “Sakarya’nın bendeki yerini eminim şehrimizdeki tüm dostlarımız iyi bilir. Allah nasip etti ve bu görevlere geldik. 1 milyon üyemiz var. Ülkemiz için milletimiz için en hayırlı görevleri üstlenmek için gayretle çalışıyoruz. Sakarya büyüyor ve gelişiyor. Sakarya iş dünyamızın, SATSO’nun çalışmalarını takip ve takdir ediyorum. Şehirlerimiz büyüyor, ülkemiz büyüyor. Son zamanlarda özellikle üzerinde durduğum bir nokta var. O da israf. Şehrimizin geleceğini hep birlikte şekillendirirken değerlerimizi dikkate almalı ve israfı en aza indirmek için gayret etmeliyiz. İsraf ve değerlerimizi dikkate alarak gelişmeliyiz. Bizim insanımız yardımseverdir, dürüst ve çalışkandır. Evlatlarımıza güzel miraslar bırakmamız gerek.  Her alanda israfın önüne mutlaka geçmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: