atv dizisi ‘Kırgın Çiçekler’ Sapanca’da

Paylaş:

atv Televizyonu’nda her hafta Pazartesi akşamları gösterimi sürmekte olan ve en son 32. bölümü yayınlanan ‘Kırgın Çiçekler’ adlı dizinin yeni bölümünün çekimleri Sapanca’da sürüyor. Sapanca ilçe merkezinde seti kurulan dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci yapıyor.

Sapanca İlçesi’nde yapılacak çekimler için Sapanca belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i ziyaret eden dizinin Prodüksiyon Amiri Çağrı Şimşek, Sapanca’ da yapılacak çekimler için Başkan Yılmazer’i bilgilendirdi. Sapanca’yı doğal dokusu bakımından ve günlük yaşamının sinematografik bakış açısına uygun oluşu nedeniyle seçtiklerini vurgulayan Şimşek, Başkan Yılmazer’e dizi çekimlerine katkıları konusunda teşekkürlerini sundu.

‘Kırgın Çiçekler’ gibi beğeniyle izlenen bir dizinin çekimlerinde Sapanca’yı seçmiş oldukları dizi yönetmeni ve çekim ekibine teşekkür eden Başkan Yılmazer, ulusal düzeyde yayın yapan televizyon kuruluşlarının Sapanca’yı seçmelerinin ilçe tanıtımına  katkıda bulunacağını ifade eden Başkan Yılmazer, Sapanca’yı doğal bir film platosu olarak kullanmak isteyen film ekiplerine çeşitli katkıların sunulmasının önemine değinerek, çekim ekibine başarılar diledi.

NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp’ın yapımcısı oldukları ‘Kırgın Çiçekler’ dizisinde rol alan oyuncular arasında Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Derya Artemel gibi oyuncular bulunuyor.