Aziz Duran’a son veda

Paylaş:

Korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sakarya Büyükşehir Belediyesinin eski başkanlarından Aziz Duran’ın cenazesi, Adapazarı Yorgalar Mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrasında Emirdağ Mezarlığına defnedildi.

HASTANEDE DURUMU AĞIRLAŞTI

SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran’ın amcası olan Sakarya Büyükşehir Belediyesinin eski başkanlarından Aziz Duran geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalandı. İstanbul’da özel bir hastanede tedavi görmekte olan ve durumu ağırlaşan Duran, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZE TÖRENİNE KATILIM

Hayatını kaybeden Duran için Adapazarı Yorgalar Mezarlığında cenaze namazı düzenlendi. Korona virüs tedbirleri kapsamında kılınan cenaze namazına, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım başta olmak üzere; Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Kılınan namaz sonrasında Aziz Duran’ın cenazesi virüs tedbirleri kapsamında koruyucu kıyafetli görevlilerce Adapazarı ilçesinde bulunan Emirdağ Mezarlığına defnedildi.

Başkan Yüce sabırlar diledi

Başkan Ekrem Yüce, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Adapazarı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran’ı son yolculuğuna uğurladı. Başkan Yüce, cenaze namazı öncesinde merhum Aziz Duran’ın ailesine taziyelerini sundu.

CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran için Yorgalar Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Yüce, cenaze namazı öncesinde merhum Aziz Duran’ın ailesine taziyelerini sundu. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla Yorgalar Mezarlığı’ndan kılınan cenaze namazında siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra vatandaşlar da yer aldı. 1994-2009 yılları arasında Adapazarı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini sürdüren Aziz Duran, Emirdağ Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Ekrem Yüce, “Hayatını kaybeden merhum Aziz Duran’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehrimizin başı sağ olsun” dedi.