Coşkun’dan CHP’de yaşanan skandallara tepki

Paylaş:

Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, CHP’de yaşanan tecavüz skandallarının üzerinin örtülmeye çalışılmasına tepki gösterdi. Başkan Coşkun, “Kadın hakları savunuculuğu yapan CHP’nin maskesi düşmüştür. İçlerindeki bu rezil olayları gizlemek için de sahte gündemlere başvurdukları ortaya çıkmıştır” dedi.

SKANDAL ÜSTÜNE SKANDAL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, İstanbul teşkilatında üst üste patlayan taciz ve tecavüz skandallarını örtbas etmek için bir de suikast yalanına sarıldığını belirten Dr. Muzaffer Coşkun, “Kadın Haklarını savunuculuğu yapan bir partinin böyle skandallara karışması, söylemlerinin ne kadar sözde ve sahte olduğunu gösteriyor. Daha da kötüsü; kendi içlerinde bu olayın üstüne gitmek yerine, yandaş basın organlarının servis ettiği; ‘İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na suikast’ yalanı ile bu gerçekleri örtbas etmeye çalıştıkları daha büyük bir skandalı ortaya çıkartmıştır” diye konuştu.

KADINLARIN GÜVENİNİ KAYBETTİLER

Meydana gelen bu ahlak dışı olaylar ile ilgili hiç bir açıklama yapmayıp, uydurma haberler ile gündem değiştirmeye çalışmışlarını şiddetle kınadılarını söyleyen Coşkun, “İçinizdeki skandalları sahte gündemlerle örtemezsiniz! Bu sahte tavırlar özellikle kadınların güvenini kaybetmelerine neden olmuştur.

Genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere parti yönetimi, kadın kolları ve İstanbul il başkanı bu konuda nasıl sessiz kalabiliyor? Olayları gizlemeye çalışmak yerine, üzerine gitmelilerdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce, haberlerde yer aldığı şekilde bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanmasının söz konusu olmadığının açıklaması ile de, içlerindeki rezilliği yalan ve sahtecilikle örtme çalıştıkları gün yüzüne çıkmıştır. Yaşanan bu olaylar CHP’nin gerçek yüzünü ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.