Cleanrose “Sevgililer Günü”ne özel kampanya hazırladı

Paylaş:

Sakarya esnafı, “14 Şubat Sevgililer Günü” hazırlıklarını tamamladı. Vitrinler sevgililer gününe özel hazırlandı. Sakarya’da pek çok esnaf 14 Şubat’a özel kampanyalar düzenledi.

Umudunu Sevgililer Günü’ne bağlayan pek çok esnaf, hem sezon sonu hem de özel gün nedeni ile fiyatlarda indirime gitti. Bu özel güne en iyi hazırlananlar arasında yer alan kuyumcular ve parfümericiler kampanyalı satışlarını reklamlarla duyurdu. Sevgililer Günü’nde satışların artacağını ümit eden esnaf, bu özel günün pazar gününe rastlamasını da büyük bir şans olarak görüyor. 14 Şubat için çeşitli kampanyalar düzenleyip vitrinlerini süsleyen bir çok esnaf kesimi geçmiş yıllarda en çok rağbet gören ürüne göre kampanyalar hazırladı.

Çark Caddesi Bostancıoğlu Pasajı’ndaki doğal gül ürünleri satış noktası Clean Rose Sakarya Bayii Ramazan Yılmaz, “Sevgililer Günü’ne özel bir hediye kampanyası hazırladı

Cleanrose Sakarya Bayii, içinde gül kremi, gül suyu, dudak kremi, gül sabunu ve gül kokulu mumdan oluşan hediye setini 25 TL’den satışa sunarak müşterilerine jest yaptı. Bayii Ramazan Yılmaz, kampanyalı hediye setinin oldukça beğeni gördüğünü belirterek, “Sakarya Bayiliğini yaptığımız Gül Diyarı’nın tüm ürünleri tamamen doğaldır. Müşterilerimiz, sevginin en güzel ifadesi olan gülün tüm ürünlerini bizde bulabilirler. Hazırladığımız özel set, bu özel günde sevgisini sunmak isteyen sevgililer için ideal bir hediye” diye konuştu.

Sevgililer Günü’ne özel yarı fiyatına

Ambalajlı sepet içerisinde oldukça şık dizayn edilmiş gül ürünleri hediye setinin tamamen doğal ürünlerden oluştuğunu vurgulayan Ramazan Yılmaz, normal satış fiyatının 50 lira olduğunu ancak “Sevgililer Günü” nedeniyle bu güne özel yarı fiyatına satışa sunduklarını söyledi.

1 Yorum

  1. Sevgililer Günü en çok ticarete yarıyor. Böyle günler de olmasa piyasada hareket olmayacak. Sevgiye saygı gösterip böyle kampanya yapan esnafımızı da tebrik ederiz.

Yoruma kapalı.