CMSBL öğrencileri gurur yaşattı

Paylaş:

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Kahramanmaraş’ta düzenlenen 1. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri Yarışması’nda birincilik ve ikincilik kazanarak büyük başarıya imza attı.

Liseler Arası Deneme Yarışması’nda öğrencilerden Beyzanur Demir “Anıları Mekânsallaştırmak” başlıklı denemesiyle Ercan Yılmaz danışmanlığında birinci olurken, Hatice Fatma Budak “Kendilik Denemesi” başlıklı denemesiyle Hüseyin Tunca danışmanlığında ikincilik ödülünü kazandı.

DURMUŞ’TAN TEBRİK

Yarışmada kazanılan başarıdan büyük mutluluk duyduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisemizin özellikle sosyal ve kültürel alandaki faaliyetleriyle çok başarılı okullarımızdan biri olduğunu belirterek “Salgın dönemine rağmen uluslararası bir yarışmada birincilik ve ikincilik ödüllerini kazanarak ilimizi bir kez daha gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, okul yönetimini ve çocuklarımızı her zaman destekleyen ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kahramanmaraş’ta dün düzenlenen ödül töreninde deneme dalı birincisi Beyzanur Demir’e 4 bin TL, yarışma ikincisi Hatice Fatma Budak’a 3 bin TL para ödülü verildi.