Emniyetten kaçakçılara darbe!

Paylaş:

Sakarya KOM eş zamanlı operasyonlarla, silah kaçakçılığı yapan üç zanlıyı yakaladı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 aylık çalışmalar sonucunda; Karadeniz bölgesinden temin edilen silah parçalarının Kocaeli’ne Karamürsel ilçesinde bulunan tavuk çiftliğindeki atölyede tornadan geçirilerek bütünleştirildikten sonra piyasaya sürüldüğünün tespit edilmesi üzerine eş zamanlı operasyon yapıldı.

Üç ayrı adreste yapılan aramada toplam 3 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 213 adet değişik çaplarda dolu fişek, 20 adet üzerinde herhangi bir marka/model/seri numarası bulunmayan tabanca sürgüsü ve yine 20 adet tabanca iskeleti; ayrıca Kocaeli Karamürsel ilçesinde bulunan M.S. isimli şahsa ait tavuk çiftliğinde atölye ve içerisinde silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Konu ile ilgili M.S.- E.B. ve E.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilmesi edilen M.S. ve E.B tutuklandı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini bildirdi.