Erenler bayrama hazır

Paylaş:

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, yayınladığı mesajda Ramazan Bayramını tebrik ederek ilçede bayramda gerçekleşecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erenler Belediyesi Covid-19 önlemleri kapsamında alınan tedbir ve önlemler kapsamında Ramazan Bayramı ve arife gününde gerçekleşecek olan dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da ilçe sakinlerinin yanında olacak. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiğini ifade ederek, “Mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

SOSYAL İŞLER SAHADA

Bayramda ekiplerin sahada olacağını ifade eden Başkan Kılıç, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz Ramazan ayı içerisinde olduğu gibi bayramda da 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar için temel gıda malzemelerinin bulunduğu erzak kolileri ve günlük sıcak yemek dağıtımına devam  edecek. Bayramda Başkan Yardımcılarımız ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşlarımızı sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde ziyaret ederek bayramlarını tebrik edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YENİ NORMAL ERENLER

Başkan Kılıç, açıklamasını şöyle noktaladı: “Ramazan Bayramı sonrasında Allah’ın izniyle yeni normal hayata geçiş devam edecek. Bu kapsamda Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleşecen çalışmalar ile park ve bahçelerimizde hummalı bir çalışma başlatmıştık. Bayramda bu çalışmamız Camii ve Camii avlularımızın başta dezenfekte olmak üzere genel temizlik çalışması ile devam edecek.”