Eşraf Platformu’ndan İtfaiye Dairesi’ne ziyaret

Paylaş:

Sakarya Eşraf Platformu üyeleri, Hendek’te yaşanan patlama olayında özverili çalışma gösteren itfaiye daire başkanlığına ziyarette bulundu.

EKİPLERİN İNSAN ÜSTÜ ÇABASI

Ziyarette konuşan platform başkanı Faruk Kır, yaşanan bu elim olaydan duydukları üzüntüyü paylaştı. Kır, “Başkasının canı için kendi canını feda eden bir meslek olarak gördük ki Hendek’te yaşanan bu faciada insan üstü çaba ve gayretinizle yangının en kısa sürede söndürülmesi, kontrol altına  alınmasında ki gayretleriniz bizlerin olduğu gibi tüm kamuoyunun da dikkatini çekmiştir. Bu bağlamda sizin şahsınızda fedakar tüm personelinizin emeklerini takdire şayan buluyoruz diyerek, Rabbimden bir daha böylesine büyük faciaların hiçbir yerde yaşanmamasını temenni ediyor, faciada şehit olan hemşehrilerimize rahmet yaralılara acil şifa, ailelerine de sabırlar diliyorum” dedi.

TAM GÜÇ VE DONANIMLA MÜDAHALE

Daire başkanı Ayhan Orhan Arancı, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını, malum olay yerine en kısa zamanda intikal edip tam güç ve donanımla müdahale ettiklerini belirterek, personelin büyük gayret ve çabalarıyla olayı en kısa zamanda kontrol altına aldıklarını ifade etti.

Arancı, “yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı şahsım ve personelim adına sizlere şükranlarımı  ediyorum” dedi.