Geyve Kaymakamı’ndan Enes Öz’e tören

Paylaş:

Geyve ilçe Kaymakamı İlyas Memiş, hafta sonu Kocaeli’de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası’nda dereceye giren Geyve ilçesi sporcusu Enes Öz’ü başarılarından dolayı kutlayarak çeşitli ödüller verdi.

Geyve Kaymakamlığında yapılan törende Geyve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu da başarılı sporcuya hediye takdim etti.

Kaymakam bey ayrıca Antrenör Uğur Kobaş ve Memduh Sakarya’ya da çeşitli hediyeler verdi. Hediyelerin en anlamlısı kaymakam beyin kendi yazdığı şiir kitabı oldu.

Antrenörler Uğur Kobaş, Memduh Sakarya, “Nezaketi için Kaymakam beye ve ilçe Gençlik spor müdürüne teşekkür ederiz. Çalışmalarımıza Gençlik ve spor ve halk eğitim müdürlüğü işbirliği ile devam ederek daha çok gencimizi spora kazandırmak için uğraşacağız” dedi.

Törenden sonra ilçe karate sporcularını antrenman yaptığı tesiste ziyaret eden Kaymakam İlyas Memiş bir süre sporcular ile sohbet etti. Sohbetin sonunda sporculara başarılar dileyen Geyve Kaymakamı, ilçede sporun gelişimi ve daha çok genci spora yönlendirmek için gerekli desteği vereceğini söyledi. Ziyarette ilçe müdürü Nurcan Tabakoğlu, tesisler amiri Yusuf Yıldız da hazır bulundu.