İktidar olacağımıza inancımız var

Paylaş:

İYİ Parti bayan milletvekili aday adaylarını basına tanıttı

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, milletvekili aday adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, seçim gezilerinde halktan büyük destek gördüklerini ifade ederek, “İktidar umudumuz her geçen gün artıyor. Bunu başaracağımıza gönülden inanıyoruz” dedi.

YOĞUN KATILIM

İYİ Parti, dün İl binasında düzenlediği basın toplantısında, 27. dönem milletvekilliği aday adaylarını tanıttı. Partililerin aileleriyle birlikte yoğun katılım sağladığı toplantıda bayan aday adayları kendilerini tanıtarak, neden aday olmak istediklerini ve hedeflerini anlattı.

BÜYÜK DESTEK VAR

Tanıtım öncesi konuşan İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, “Gittiğimiz her yerde gördüğümüz büyük ilgi ve destek, iktidar umudumuzu yeşertiyor. Bizi bekleyen koskoca bir halk var. İlçe ziyaretlerimizde gösterilen sıcak ilgi, büyük oranda destekleneceğimizi hissettiriyor. Bu işten alnımızın akıyla çıkacağız. Cesaretli duruşuyla bu umudumuzu yeşerten, Cumhurbaşkanlığı seçiminin en güçlü adayı genel başkanımız sayın Meral Akşener’e buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

SAKARYA VE ÜLKE İÇİN

İYİ Parti Milletvekili Aday adayları, Zeynep Emecan Ulusinan, Şule Bayri, Banu Kılıç ve Nurgül Çakar, toplantıya katılan basın mensupları, partililer ve konuklara kendilerini tanıttı. Aday adayları, görev verildiği takdirde Sakarya ve ülkenin her alanda gelişimine katkı vereceklerini ve daima halkla içiçe olarak, sorunları meclise taşıyıp, çözümünde takipçisi olacaklarını vurguladı.

ANNELER GÜNÜ JESTİ

İl Başkanı Kılıçarslan, aday adayı tanıtım toplantısı sonunda, kızlarını dinlemek ve desteklemek için gelen tüm annelere teşekkür ederek ‘Anneler Günü’nü kutladı. Aday adayları annelerinin ellerini öperek birer karanfil hediye etti. Ardından partiye katılan yeni üyelere rozetleri törenle takılırken, düzenlenen kokteylde konuklara ikramda bulunuldu. Partililer daha sonra hep birlikte Çark Caddesi’ne çıkarak vatandaşlara hediyeler dağıttı.

HALKTAN İLGİ VE DESTEK

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları, ‘Anneler Günü’ nedeniyle Çark Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla konuştu. Bayanlara birer yelpaze, baylara da birer paket kahve ikram eden İYİ Partililer sıcak ilgiyle karşılandı. Aday adayları kendilerini tanıtırken 24 Haziran 2018’de yapılacak genel seçimler için destek istedi. Her yaştan vatandaşın gösterdiği yakın ilginin, İYİ Parti’nin bir umut olarak görüldüğünün bir işareti olduğunu belirten aday adayları, göreve geldikleri takdirde halkın beklentilerini gerçekleştirecekleri söyledi.