İl Hakem Kurulu’nda yeni başkan Aygün

Paylaş:

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanlığı’na Özgür Aygün’ü atadı. Aygün’ün bıraktığı TFFHGD Sakarya Şube başkanlığına ise Ahmet Öztürk getirildi

KAYYUM KABUL EDİLMEMİŞTİ

Yeni MHK Zekeriya Alp başkanlığında oluşurken birçok ilde olduğu gibi Sakarya’da da görev yapan kadroda değişime gidildi. Kurban Bayramı öncesi MHK Başkan Vekili Oğuz Sarvan tarafından gerçekleştirilen bir operasyonla, Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ferizli Gençlik Spor İlçe Müdürü de olan Şükrü Özkan’ın yerine Bursa’dan bir Kayyum ataması yapmak istemiş ama bu atama gerçekleşmemişti.

 YENİ YÖNETİM GÖREVDE

TFFHGD Sakarya Şube Başkanlığı görevinin yanısıra Söğütlü Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde Spor Şube Müdürü olarak görev yapan Özgür Aygün, kurula resmen atandı.

Aygün’ün yönetimi; Burhan Karpuz, Hasan Yılmaz, Mustafa Öztürk ve Yasin Subaşı’dan oluştu. Yeni İl Hakem Dernek başkanlığına ise Aygün’ün yerine kendi yönetiminde yer alan Ahmet Öztürk getirildi.

Özgür Aygün İl Hakem Kurulu Başkanı

Göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten İl Hakem Kurulu Başkanı Özgür Aygün, “Bana bu görevi layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Sakarya hakemliğini en üst noktalara taşımak adına arkadaşlarımla birlikte mesaimiz sürecek” diye konuştu.