İYİ Kadınlar Ankara’da

Paylaş:

İyi Parti İl Kadın Kolları Ankara’da bir dizi temas ve ziyarette bulundu. İyi Parti Sakarya heyeti, Genel Merkez ziyareti sırasında İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu tarafından ağırlandı.

SEMİNERE KATILDILAR

İyi Parti Sakarya Kadın Politikaları Başkanı Arzu Akçalışkan, STK Başkanı Fatma Kılınçer, Ekonomi Politikaları Başkanı Nurgül Çakar, Eğitim Politikaları Başkanı Ceyda Akar ve Adapazarı Kadın Politikaları Başkanı Saliha Konuk Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle İyi Parti Genel Merkezi’ndeki “Aile hukukunda mal rejimi” konulu seminere katıldı.

KADINLARIN MAĞDURİYETİ

İyi Parti Sakarya heyeti, Genel Merkez ziyareti sırasında İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu tarafından ağırlandı. Kadın Politikaları Başkanı Arzu Akçalışkan; “Seminerde kadınların mağduriyetlerin giderilmesi konusunda çok önemli hukuki bilgiler aktarıldı” diyerek kendilerini yakın ilgiyle karşılayan Dikbayır ve Ağıralioğlu’na teşekkür etti.