İyilik aşkına haydi kan bağışına!

Paylaş:

Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğinden hareket ederek Türk Kızılay Sakarya Şubesi’nin başlattığı kan bağış kampanyasına Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü personeli destek vererek kan bağışında bulundu.

KAN BAĞIŞINA DAVET

Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, “Koronavirüs salgını sürecinde hareket kısıtlılığı ve kaygılar nedeniyle oluşan bağış stoklarındaki azalmalar sebebiyle “iyilik aşkına haydi kan bağışlamaya” sloganıyla geniş kapsamlı kan bağış kampanyası düzenledik. Şehrimizdeki STK ve oda başkanlarının fotoğrafları ile hazırladığımız tasarımları açık hava reklam panolarında kullanmak suretiyle destek çağrılarında bulunduk” dedi.

EMNİYETTEN KAMPANYAYA DESTEK

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü personeli dün kan bağışı yaparak “iyilik aşkına haydi kan bağışlamaya” sloganını taşıyan kampanyaya destek verdi. Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, “Gerçekleştirdiğimiz bu çağrımıza kulak veren, Sakarya İl Emniyet Müdürümüz sayın Fatih Kaya’ya ve personellerine çok teşekkür ediyoruz. Bu anlamda tüm vatandaşlarımıza tekrardan çağrıda bulunarak kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.