Sakaryalı kanarya severler yeni sezonu açtı

Paylaş:

Sakarya Ötücü Kuşlar ve Serinofil Derneği sezon açılışını dernek yönetimi, üyeler ve kanarya sever dostlarıyla birlikte gerçekleştirdi. Başkan Mesut Taşcıoğlu tüm kuşseverlere güzel ve başarılı bir sezon diledi

SEZON AÇILIŞINA BÜYÜK İLGİ

Sakarya’da uzun yıllar faaliyet gösteren Sakarya Ötücü Kuşlar ve Serinofil Derneği, 15 Eylül 2019 Pazar günü itibariyle yeni sezon açılışını dernek binasında gerçekleştirdi.

Dernek yönetimi, üyeler ve kanarya severlerin buluştuğu sezon açılışında pilav ayran ve tatlı ikram edildi.

Sezon açılışına dernek üyeleri ve çok sayıda kuşsever ilgi gösterdi. Geçen sezonun değerlendirildiği konuşmalar ve sohbet ortamında geçen açılış sonrası, Sakarya Ötücü Kuşlar ve Serinofil Derneği Başkanı Mesut Taşcıoğlu gösterilen ilgiye teşekkür etti.

AMACIMIZ SAKARYA’YI DUYURMAK

Açılış etkinliğinde konuklarla yakından ilgilenen Başkan Taşcıoğlu, yeni sezona hazır olduklarını belirterek, “Geçen sezonu hayırlısıyla tamamladık. Bugün 2019-2020 sezonunu dostlarımız ile bir araya gelerek açmış bulunuyoruz. Bu yıl da yarışmalara katılarak başarı hedefliyoruz. Kuşçuluğumuzun hangi seviyelerde olduğunu belirlemek üzere derneğimizde faaliyetlere devam edeceğiz. Amacımız Sakarya’yı yurt genelinde duyurmak” dedi.

HAYVANI SEVEN İNSANI SEVER

Çocukları ve gençleri derneğin faaliyetlerine katılmaya davet eden Başkan Taşcıoğlu, “Kanarya sever dostlarımızla birlikte çocuklarımız ve gençlerimizi de derneğimize bekliyoruz. Amacımız onlara kuşu sevdirmek. Çünkü hayvanı seven insanı sever. Derneğimizde onlara kuş hediye edebilir ve nasıl bakılacağına dair eğitimlerini verebiliriz. Çocuklar ve gençlerimizin derneğimizin faaliyetlerine katılmalarından memnunluk duyarız” diye konuştu.

HAFTADA İKİ GÜN BULUŞUYORLAR

Sakarya Ötücü Kuşlar ve Serinofil Derneği, Adapazarı Dönergeçit Sokak Atatürk Bulvarı Yenicami mevkiindeki adresinde, salı ve cumartesi günleri bir araya gelen kanarya severleri ağırlıyor. Burada düzenlenen faaliyetler arasında, haftada iki akşam yapılan Kanarya mezatına kuşseverler büyük ilgi gösteriyor. Başkan Mesut Taşcıoğlu, kuşseverleri mezat akşamlarına davet etti.