Kaynarca merkezinde başı boş köpekler tehlike saçıyor!

Paylaş:

Kaynarca merkezinde çarşı içinde başıboş gezen köpekler vatandaşları tedigin ediyor.

Kaynarca merkez mahallesi ve hükümet konağı önünü mesken edinen köpekler vatandaşların tedirgin olmasına neden oluyor. Vatandaşlar caddelerde yürürken tedirginlik yaşadıklarını kaydederek belediyenin bu konuda çalışma yapmasını talep etti.

Belediyeden bu konuda çalışma beklediklerini kaydeden vatandaşlar, başıboş köpeklerin barınaklara alınmasını istediklerini belirterek, “Başıboş gezen köpekler bizleri tedirgin ediyor. Zaman zaman köpekler bize saldırıyor. Bu yüzden işe gidip gelirken, tedirginlik yaşıyoruz. Artık korkuyla işe gidip gelmek istemiyoruz. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Çocuklarımızı sabah okula yalnız gönderemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sokak köpeklerinin Kaynarca’nın farklı noktalarında korku saçtığını söyleyen vatandaşlar, köpeklerin bir an önce toplanarak hayvan barınaklarına gönderilmesini istedi. Özellikle akşam saatlerinde sokaklarda köpekler yüzünden yürüyemediklerini belirten vatandaşlar, bu sorunun biran önce çözülmesi için yetkililerin devreye girmesini bekliyor.

•Murat Hazer / Sakarya – Kaynarca

 

Etiketler: