Kırşehirli taraftarlardan maç öncesi anlamlı not!

Paylaş:

Kırşehirli taraftarların Sakaryaspor taraftarlarına bıraktığı mesaj sosyal medyanın gündeminde

Ligin 6. haftasında deplasmanda Kırşehir’in konuğu olan Sakaryaspor, Ahi Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşma öncesi Kırşehir taraftarları, Sakaryaspor taraftarının maçı izleyeceği tribüne anlamlı bir not bıraktı. Kırşehir taraftarının önceden bastırdıkları kağıtta, “Sakaryaspor’u Ahi Stadımızda ilk defa ağırlamaktan mutluluk duyarız” diye belirtildi.

YEŞİL-SİYAHLILAR’I DUYGULANDIRDI

Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor maçına damga vuran olay Kırşehirli taraftarlardan geldi. Türkiye’nin en büyük taraftar gruplarından olan Tatangalar’ın oturacağı koltuklara not bırakan ”Green Wolves-Yeşil Kurtlar” taraftar grubu, Sakaryasporlu taraftarları duygulandırdı.

TÜRK FUTBOLUNDA GÜZEL ÖRNEK

Kırşehirli taraftarların bu mesajı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Birçok kullanıcı Türk Futboluna örnek olacak bu davranışı takdir etti.

İŞTE O ANLAMLI NOT: “Üstad Ahi Evran-ı Veli’nin torunları olarak Ozanlar diyarı, Neşet Baba’nın saygı duyduğu şirin Kırşehir’imizde Süper Ligde yıllarca mücadele etmiş Sakaryaspor’u Ahi Stadımızda ilk defa ağırlamaktan mutluluk duyarız”

Sakaryasporlu taraftarlar da bu anlamlı notu sosyal medya hesaplarından paylaşarak, Kırşehir taraftarlarına teşekkür etti.