Kooperatif temeli törenle atıldı

Paylaş:

ATSO Toplu İşyeri Kooperatifi’nin 32 dönüm alanda inşa edeceği 112 işyerinin temel atma töreni, Vali Ahmet Hamdi Nayir’in katılımıyla gerçekleştirildi.

ÇEVREYE DUYARLI

Cumhuriyet Bayramını kutlayarak törenin açılış konuşmasını gerçekleştirip bilgiler veren S.S. ATSO Toplu İş Yeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Borazancıoğlu, çifte bayram yaşadıklarını söyledi. Borazancıoğlu, o zamanki adı ile Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası olan birliğin önderliğinde 1998 yılında kurulan kooperatifin inşaatlarına biraz geç de olsa 21 yıl sonra başlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

112 İŞYERİ

Borazancıoğlu, kooperatifin 69 ortağı bulunduğunu, kirli atığı olmayan, iç yolları ve otoparkları ile çevreye duyarlı ve örnek olacağına inandıkları 112 adet iş yerinin inşa edileceği projede, 2 bin metre civarında da sosyal donatı alanının bulunacağını söyledi.

Cumhuriyet Bayramını kutlayarak törenin açılış konuşmasını gerçekleştirip bilgiler veren S.S. ATSO Toplu İş Yeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Borazancıoğlu, çifte bayram yaşadıklarını, o zamanki adı ile Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası olan birliğin önderliğinde 1998 yılında kurulan kooperatifin inşaatlarına biraz geç de olsa 21 yıl sonra başlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“ARİFİYE HIZLA GELİŞEN BİR İLÇE”

SATSO Başkanvekili Yüksel Avşar yaptığı konuşmada şehrimize kazandırılacak tesisin hayırlı olmasını dilerken, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu da Arifiye’nin hızla gelişen ve ulaşım sorunu olmayan, ayrıca sanayi ile ön plana çıkan bir ilçe olduğunu belirtti.

“GÜZEL BİR PROJE”

Hayata geçecek güzel bir projede katkısı olan herkese teşekkür ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kendilerine destek vereceklerini belirtti.

“KOOPERATİFLERİN ÖNEMİNİ BİLMELİYİZ”

Ülkenin kalkınması için yeni üretim yerlerine ihtiyaç olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Sanayinin ve ticaretin gelişmesi için gayret göstermeliyiz. Birlikte iş yapma kapasitemizi arttırmamız gerekiyor. Avrupa’yı ayağa kaldıran kooperatiflerdir. Güzel örneklere ülkemizde de İlimizde de ihtiyacımız var. İnşallah şehrimize birlikte en güzel şekilde hizmet ederiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir ve katılımcılar, butona basarak temel atma töreni gerçekleştirdiler.

Arifiye ilçesinde düzenlenen törene Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, SATSO Başkanvekili Yüksel Avşar, SATSO eski Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, Kooperatif üyeleri ile davetliler katıldı.