Küçükler Hentbolda şampiyonlar belli oldu

Paylaş:

Okul sporları Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler kategorileri Hentbol 1. Küme İl Birinciliği Müsabakaları Yenikent Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar ile sona erdi.

Günün ilk şampiyonu Küçük Kızlar kategorisinde belirlendi. Oynanan müsabakalar sonucunda Yücel Ballık Ortaokulu birinci olurken, ilimizi Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. Üzeyir Garih Ortaokulu ikincilik, Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulu ücüncülük, Evrenköy Ortaokulu ise dördüncülük kupasının sahibi oldu.

Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları’nda ilimizin bu yıl 2 okul ile temsil edileceği Küçük Erkekler kategorisinde ise Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulu şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Yenikent İmam Hatip Ortaokulu ikinci olurken, Özel Şahin Ortaokulu üçüncü, 21 Haziran Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, dereceye giren takımların antrenör ve sporcularını kutlayarak, ilimizi Türkiye Şampiyonası Grup Müsabalarında temsil edecek takımlara başarı dileklerinde bulundu.