MKE’nin Sakaryalı Genel Müdürü Akdere’ye ziyaret

Paylaş:

KOOP-İŞ Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağrıcı, İŞKUR Genel Müdürü Bekir Aktürk ve Anadolu Ajansı Parlamento Haberleri Editör Yardımcısı Atakan Çelik Sakaryalı hemşehrileri Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Yasin Akdere’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAŞARLAR DİLEĞİ

Koop İş Sendikası Başkanı Alemdar, Sakaryalı bir ismin Türkiye’nin en önemli kurumlarından birine atanmasından gurur duyduklarını söyledi. Yasin Akdere’nin daha önceki görevlerinde gösterdiği başarılara bakıldığında MKEK’i daha da ileri götüreceğine inandığını belirterek, kendisine yeni görevinden başarılar diledi.

BÜYÜK SORUMLULUK

MKEK Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Yasin Akdere ise köklü geçmişe sahip bir kuruma atanmasının gurur kaynağı olmasının yanı sıra kendisine büyük sorumluluk yüklediğini vurguladı.

Güvenlik İş Sendikası Başkanı Ömer Çağrıcı da Akdere’ye başarılar dileyerek, koyun derisine işlenmiş Türk Bayrağı hediye etti.

Yasin Akdere kimdir?

Sakaryalı olan Yasin Akdere, 2015-2018 yılları arasında Bosch Türkiye firmasında Hükümet ve Dış İlişkiler Sorumlusu olarak çalıştı. Akdere’nin MKEK’den önce son görev yeri ise Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği oldu.