Murat Solmaz hayata veda etti

Paylaş:

Sakarya basınının sevilen yüzü emekçi gazeteci Murat Solmaz vefat etti. Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören Solmaz’ın ölümü basın camiası ve sevenlerini derinden üzdü.

Adapazarı Akşam Haberleri gazetesinin tecrübeli muhabiri Murat Solmaz, kemoterapi tedavisi görüyordu. Bugün kalp krizi geçirdiği belirtilen Murat Solmaz akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

BİLECİK’TE TOPRAĞA VERİLECEK

Murat Solmaz’ın cenaze namazı Cuma günü (yarın) saat 11.00’de Arifiye Merkez Camii’nde kılınacak ardından memleketi Bilecik’in Bayırköy beldesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Meslektaşımız Murat Solmaz’a Allah’tan rahmet, basın camiamız, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

SEVENLERİ ACIYA BOĞULDU

Sakarya basınında çalışkanlığı, fedakârlığı ve efendiliği ile iz bırakan tecrübeli gazeteci Murat Solmaz’ın ölümü arkadaşları ve tüm sevenlerini acıya boğdu…

Habercilikteki başarısı, toplumla, kurum kuruluşlarla güzel diyalogları ve kurduğu dostluklarla herkes tarafından her zaman sevilen sayılan biri olarak tanındı.

MURAT SOLMAZ’IN BASIN HAYATI

1990’lı yıllarda gazeteciliğe başlayan Murat Solmaz, yerel ve ulusal basın kuruluşlarında, muhabirlik, kameramanlık ve temsilcilik görevlerinde bulundu. En son Adapazarı Akşam Haberleri gazetesi haber merkezinde görev yapıyordu. Mesleğinde başarılı emektar bir gazeteci olan Murat Solmaz 49 yaşında ve bekardı.

Yakalandığı kanserle uzun süredir mücadele eden Murat Solmaz’ı son günlerinde dostları hiç yalnız bırakmadı.

Murat Solmaz’ın ardından, dostları ile paylatığı işte bu fotoğraflar kaldı…