İşadamı Mustafa Pekşen yoğun bakımda tedavi görüyor

Paylaş:

Sakarya iş dünyasının önde gelen firmalarından PEKŞEN YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ve PEKŞEN & SAFEMATIC Sızdırmazlık Elemanları San. ve Tic. A.Ş. kurucularından Mustafa Pekşen, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Özel BİLGE hastanesinde Yoğun Bakım ünitesinde, tedavi altına alındı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sakarya Özel BİLGE Hastanesi’nde, Allzheimer’a dayalı, Pnömani ve emboli teşhisi ile tedavisi süren Mustafa Pekşen’i ailesi ve yakınları yalnız bırakmıyor.

Pnömani nedeniyle 24 Nisan’da acil servise kaldırılan ve Özel BİLGE Hastanesinde Yoğun Bakıma alınarak, beyinde Emboli tanısıyla durumu ciddiyetini koruyan Mustafa Pekşen, makine desteğine bağlı olarak tedavisi sürüyor.

İYİ HABERLERİ BEKLENİYOR

Oğlu Ahmet Pekşen, kızları Fatma Pekşen Tirali ve Filiz Pekşen ile Pekşen ailesinin diğer fertleri, tedavi sürecinde gelecek iyi haberleri bekliyor.

Mustafa Pekşen, 2019 Mayıs – Haziran’ında da SAÜEAH’da uzun süren bir yoğun bakım tedavi sürecinden geçmişti.

SAKARYASPOR’UN HAYATTAKİ EN ESKİ YÖNETİCİLERİNDEN

1965 yılında Sakaryaspor’un kuruluşunda yer alan ve bugün hayattaki en yaşlı idarecilerinden olan Mustafa Pekşen, 1971-1976 yılları arasında yöneticilik ve bu süre içinde, yaklaşık 2 yıl da kulübün Başkanlığını yapmıştı.

SOSYAL VE HAYIRSEVER KİŞİLİK

Pekşen ailesinin lideri olan Mustafa Pekşen, Sakarya Üniversitesi kuruluşundaki, maddi manevi desteği, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nda, Dz. Kuv. Güçlendirme vakfına yardım organizasyonunu Sakarya’da tertipleyen ekibin başında, oldukça başarılı organizasyonları, Polis Teşkilatını güçlendirme, lojman yapımlarındaki öncülüğü ve hizmetleri, sosyal ve hayırsever yönü ile sayılan, sevilen kişiliği ile Sakarya’da adından söz ettiren Mustafa Pekşen için, sevenleri hayır duaları ederek sağlığına kavuşmasını bekliyor.