‘Ramazan’da biz yanınızdayız’

Paylaş:

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bu Ramazan ayında, “Biz yanınızdayız” adıyla birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek çalışmalar hazırladıklarını söyleyerek, “Bu mübarek ay toplumsal dayanışmamızı güçlendirmek için bir fırsattır” dedi

EVLERİMİZDE DOYA DOYA RAMAZAN

Koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle bu Ramazan ayında, aynı sofralarda bir araya gelemeyeceklerini söyleyen Başkan Turgut Babaoğlu, “Evlerimizde ailelerimizle birlikte Ramazan-ı Şerifin bereketini doya doya yaşayacağız. Paylaşma duygusu ve bilinciyle hareket ederek, sosyal mesafemizi koruyarak içtenliğimizi ve kardeşliğimizi bu mübarek ayda pekiştireceğiz” dedi

EVLERE YEMEK

‘Biz yanınızdayız’ adı altında başlatılan kampanyadan bahseden Başkan Babaoğlu, “Bu kapsamda bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kumanya ve sıcak aş temin etmeye devam edeceğiz. Ailelerimize sıcak aşları ulaştırarak iftar sofralarında huzur dolu bir Ramazan geçirmelerini sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

DAYANIŞMA

Babaoğlu, “İftar sofralarında buluşamasak ta teknolojik imkanları kullanarak sevgimizi ve kardeşliğimizi bir kez daha göstereceğiz. Dayanışma içinde bu mübarek günlerde sosyal medya üzerinden buluşmaya devam edeceğiz. Bu manada farklı program ve sürprizlerimiz olacak. Bu ramazan toplumsal dayanışmamızı güçlendirmek için bir fırsattır” ifadelerine yer verdi.

EKİPLER GÖREVDE

Engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere salgın tehdidi nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarının acilen tedarik edilerek teslim edileceğini söyleyen Başkan Babaoğlu, “Ekiplerimiz hazır ve görevleri başında çalışmalarını sürdürüyor. Ramazanda ekip sayımızı arttırdık” diye konuştu.

SOSYAL HİZMETLER

Yardıma muhtaç vatandaşların tespit edilmesinin ardından gıda yardımı yapıldığını ifade eden Başkan Babaoğlu, “ Kaymakamlık tarafından yardıma ihtiyacı olduğu tespit edilen ailelerimize yardımda bulunuyoruz. Burada kanunda belirtilen yardım alma şartlarını taşıyan vatandaşlarımızı, asla mağdur etmemek için hassas davranıyoruz” dedi.

ÇAĞRI MERKEZİ

Babaoğlu, Hendek Belediyesi çağrı merkezinin vatandaşlarımızın tüm taleplerini hızlı bir şekilde ilgili birimlere ilettiğini ifade ederek, “ Özellikle çağrı merkezimiz işbirliğinde Sosyal Hizmetler Birimimiz vatandaşların tüm taleplerini titizlikle inceleniyor. Bu konuda vatandaşlarımız müsterih olsun” ifadelerine yer verdi.