Ağdağ: “Saadet Partisi varken bu millete zeval olmaz”

Paylaş:

Saadet Partisi Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 2. 0lağan Kongresi yapıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, kongrenin iki cihanda da hayırlara vesile olmasını dileyerek yaptığı konuşmasında, Ak Parti hükümetine yüklendi.

Atik Ağdağ, “Türkiye’de hükümetlerin karneleri, geçen günlerde açıklandı. Çok övündükleri Ak Parti 13 yılda yüzde 2.5 ülkeyi büyütmüş, 11 aylık Refahyol hükümeti ise Türkiye’yi yüzde 6.5 büyüme sağlatmıştır. 01 Kasım Genel seçimlerinde seçmen Ak Parti’ye severek, isteyerek oy vermemiştir. 3 ayda yüzde 40 olan oy oranı, yüzde 49.5 olarak artmıştır. Bu normal bir seçim sonucu değildir. Türkiye bugün normal bir süreçte seçim yapmamıştır. Seçmen korku ve endişe içinde sandığa gitti ve Ak Parti olsun dedi” diye konuştu. 

Son Genel seçimlerde alınan sonuçların Saadet Partisi adına gerçeği yansıtmadığını, tekrar yeni bir seçim olacakmış gibi teşkilat çalışmalarını sürdürdüklerini, genel merkez olarak eğitime ağırlık vereceklerinin altını çizen Atik Ağdağ, “İl Başkanlarını eğitime aldık. İlçe başkanlarımızı, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizi sırasıyla eğitime alacağız. Saadet Partisi ülke genelinde var olmuş ve bundan sonrada var olacaktır. Ne umudumuzu yitireceğiz, ne de çevremize umutsuzluk yayacağız. Yarın seçim varmış gibi hiç kimseyi kırmadan davamızı, parti çalışmalarımızı araziye çıkarak anlatacağız. Görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi. 

Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen kongre, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Başkan Adayı Mecit Para selamlama konuşması yaptı. İl Başkanı Eyüp Yıldırım, GİK Üyesi İsmet Aksoy da sırasıyla konuştular. Din Bir Der Genel Başkanı Muhittin Yıldırım da, Saadet Partisi varken bu millete zeval olmaz dedi ve “Bu salondakiler Ehli Sünnetin en yüksek temsilcileridir. İslam Birliği mutlaka kurulmalıdır. İç ve dış düşmanlar ülkeyi yıkmak için var güçleriyle çalışıyor. Buna dur diyecek tek parti Saadet Partisi’dir” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ’ın yanı sıra,Din Görevlileri Birliği Derneği (Din Bir Der) Genel Başkanı Muhittin Yıldırım, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi İsmet Aksoy, Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, İlçe Başkanları, İl Yönetimi kurulu üyeleri, Kadın Kollar üyeleri, Gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili ile misafirler kongrede hazır bulundular.

Tek liste olarak yapılan kongrede önceki İlçe başkanı Mecit Para, tekrar seçilerek başkanlık görevine getirildi.