SAKADER yeni yerinde

Paylaş:

Sakarya Muhabbet Kuşu ve Kıvrık Gagalı Üreticileri Derneği (SAKADER) yeni yerine taşındı. 5 Eylül 2020 Cumartesi akşamı açılışa özel mezat etkinliği düzenlenen SAKADER’de kuşseverler büyük katılım sağladı. Etkinlik Covid-19 tedbirlerine uygun yapılırken, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

RENKLİ AÇILIŞ

Sakarya’da Muhabbet Kuşu ve Kıvrık Gagalı kuş cinslerini sevenler ve yetiştirenleri bir çatı altında toplayan SAKADER, kuruluşunun ikinci yılında yeni bir adreste yenilenen yüzü ile hizmete açıldı.

5 Eylül 2020 Cumartesi günü Adapazarı Doğum Hastanesi yanı, Büyükşehir Belediyesi Otoparkı karşısındaki yeni yerinde oldukça renkli geçen bir açılış programı düzenleyen dernek yönetimi, üyeler ve konuklarını ağırladı.

HEYECAN DEVAM EDECEK

Henüz yeni bir dernek olması rağmen gösterdiği faaliyetlerle dikkat çeken SAKADER, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmesi haline gelen heyecanlı mezat etkinliklerini şimdi yeni yerinde sürdürecek. Her hafta Cumartesi akşamları 20:00-24.00 saatleri arası muhabbet kuşu ve papağan cinslerinin, meraklıları ve yetiştiricileri için satışı devam edecek.

Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen geçen mezat etkinliklerinde kuşseverlerin hoşça vakit geçirmeleri sağlanırken, katılımcılara ikramlarda da bulunuluyor.

Açılışa özel düzenlenen mezat etkinliğinde tüm konuklara aşure ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Mezat başladığında ise birbirinden güzel kuşlar satışa sunularak heyecan dolu bir açık artırmada kuşlar sahiplerini buldu.

SAKARYA’NIN ADI DUYURULACAK

SAKADER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, derneğin yeni yerinde düzenlenen açılışlarına katılan tüm üyeler ve konuklara teşekkür etti. Başkan Öztürk, “Yeni yerimizde yönetim olarak tüm üyelerimize daha güzel hizmetler vermek üzere faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu alanda Sakarya’nın adından söz edilen iller arasına girmesi yolunda çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.