Sakarya Anadolu Lisesi ‘TRT Müzik’te

Paylaş:

TRT Müzik kanalında her hafta cumartesi günü saat 12.30’da yayınlanan ‘Lisede Müzik’ programının bu haftaki konuğu Sakarya Anadolu Lisesi olacak.

28 Mart cumartesi günü (yarın) yayınlanacak programın çekimleri tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını öncesinde 24 Şubat tarihinde yapıldı.

ÖĞRENCİLER PEFORMANS SERGİLEDİ

Yönetmenliğini Hasip Bingöl’ün sunuculuğunu Güray Özçelik’in yaptığı ‘Lisede Müzik’ programında Sakarya Anadolu Lisesi öğrencileri başarılı bir performans sergilediler.

Okulun bahçesindeki Sakarya Eğitim Müzesinde çekimleri gerçekleştirilen programda Müzik Öğretmeni Emrah Sunter ve öğrencileri; Berra Ersüz, Yiğithan Pamuk, Alper Ekici, Yusuf İpek, Selen Sarı, Selin Kamaş, Talha Kılıç, Mustafa Yılmaz, Burak Can Yiğit’in birbirinden güzel çalışmalarını izleyeceğiz.

TEKRARI 31 MART’TA

Sakarya Anadolu Lisesi’nin kısa bir tanıtımının da yer aldığı programın tekrarı 31 Mart Salı günü saat 17.00’de yayınlanacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerde bulunduğumuz ve sıkıntılı günler yaşadığımız bu zamanda TRT Müzik kanalında 28 Mart Cumartesi günü saat 12.30 da ekran başına geçerek Sakarya Anadolu Lisesi gençlerimizin müzik çalışmalarını izlemek hepimiz için büyük bir moral kaynağı olacaktır.