SAKARYAGİAD ‘Sakarya yatırım kentidir’

Paylaş:

SAKARYAGİAD’ın çatı konfederasyon olarak bağlı olduğu Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu TÜGİK’in iş zirvesi Antalya’da gerçekleştirildi. Zirve katılımcıları ile göz doldururken, SAKARYAGİAD da Konfederasyona bağlı dernekler adına hazırlanmış sınırlı sayıda ki 3 özel stant bölümden birinin sahibi olarak, iş zirvesinde üyelerini iş camiasının önde gelen temsilcileri Ali Sabancı, Sadettin Saran, Nevzat Aydın, Davut Doğan ile bir araya getirmiş oldu.

Gerçekleşen İş zirvesinde konuşma yapan genel başkan Erkan Güral, ‘’Bu sene Türkiye turistiyiz’’ diyerek turizmin canlanması adına destek çağrısı yaptı. Türkiye’nin bir çok yerinden gelmiş yüzlerce iş insanı ile geniş katılımlı gerçekleşen iş zirvesinin ilk gününde, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, yemeksepeti.com kurucu ortağı ve Ceo’su Nevzat Aydın ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran deneyimlerini iş camiası ile paylaştı. İş zirvesinin 2. gün konukları ise Doğanlar yatırım Holding ile Doğtaş Mobilya yönetim kurulu başkanı Davut Doğan ve Coca-Cola Company Orta Asya-Kafkaslar ve Türkiye İnteraktif Pazarlama Müdürü Yüce Zerey oldu.

Dernek başkanı Gökhan Korkmaz ve beraberindeki geniş katılımlı üye grubu, SAKARYAGİAD standında bir araya geldikleri Ali Sabancı, Sadettin Saran, Nevzat Aydın ve Davut Doğan’a derneğin faaliyet ve çalışmalarını anlatan SAKARYAGİAD HABER dergisini vererek, faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

SAKARYAGİAD üyeleri, stantta gerçekleşen görüşmelerde başta Ali Sabancı ve Davut Doğan olmak üzere program konuğu iş adamlarına Sakarya’nın yatırım kenti olduğu ve sahip olunan bir çok organize sanayi bölgesi ile yatırım beklentilerini de dile getirdi. Gerçekleşen iş zirvesinde SAKARYAGAİD üyeleri gerek program konukları ile gerek de TÜGİK’e bağlı bir çok derneğin iş insanı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.     

Gerçekleşen 3 günlük programda iş zirvesine kalabalık bir üye gurubu ile katılan SAKARYAGAİD’ın HABER dergisi büyük beğeni alırken, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral da programda bir araya geldiği SAKARYAGİAD üyelerine örnek olan başarılı çalışmaları, iş zirvesine birliktelik örneği göstererek geniş katılım sağlamaları ve özellikle ilk sayısı ile TÜGİK camiasında büyük beğeni alan dergi çalışması için teşekkür etti.                

Etiketler: