Sakarya’nın ‘Genç’ gururu

Paylaş:

11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finali Yüzme yarışlarında, 4×50 m Karışık Mix Bayrak Takımı Yarışı’nda Türkiye Üçüncüsü olan başarılı sporcumuz Azra Genç, 11 yaş grubu içerisinde yarıştaki 50 m Serbet derecesi ile Türkiye’nin en iyi 12 yüzücüsü arasında bulunarak büyük bir başarı elde etti.

ENKA SPOR KULÜBÜ ÖDÜL TÖRENİ

Türkiye’nin sporda öncü kulübü ENKA, faaliyet gösterdiği Atletizm, Tenis, Yüzme, Sutopu ve Kadın Güreş’inde elde ettiği yurtiçi ve yurtdışı başarılarla 2019 yılında da adından sıkça söz ettirdi.

ENKA Vakfı, geride bıraktığımız yılda da kulübü adına önemli dereceler elde eden sporcuları ve onları yetiştiren antrenörlerini her yıl olduğu gibi yine ödüllendirdi. Vakıf, 21 Şubat 2020 Cuma günü İstanbul Sadi Gülçelik Spor Tesislerinde gerçekleştirilen tören ile başarılı sporcularına başarı belgesi verdi.

Sakarya’da yıllardır büyük başarılara imza atan 2008 doğumlu İl Şampiyonumuz Azra Genç, Antrenörleri Metin, Hande Topel ile beraber Enka Spor Kulübü Ödül Töreni’ne katılarak bir ilki gerçekleştirdi.

AZRA’NIN BÜYÜK BAŞARISI

5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara da gerçekleşen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finali Yüzme yarışlarında 4×50 m Karışık Mix Bayrak Takımı Yarışında Türkiye Üçüncüsü olan başarılı sporcumuz, 11 yaş grubu içerisinde yarıştaki 50 m Serbet derecesi ile Türkiye nin en iyi 12 yüzücüsü arasında bulunarak büyük bir başarı elde etti.

ENKA Adapazarı Okulu 6. Sınıf öğrencisi olan ENKA Spor Kulübü sporcusu Azra Genç’i ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.