Sakaryaspor, Sultanbeyli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı

Paylaş:
TFF 3. Lig 2. Grup 28. haftasında Sakaryaspor ile Sultanbeyli Belediyespor Sakarya Atatürk Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşma 0 – 0 beraberlikle sonuçlandı.

Sakaryaspor: Hüseyin Bilge, Fikret Topaloğlu, Efşan Geçgin, Sertaç Eren, Aykut Köz, Adnan Güngör, Mustafa Cevahir, Volkan Yılmaz, Sadullah Erarslan (46′ Turgay An), Tevfik Işık (70′ Feyyaz Aydil), Ömer Yıldız (89′ Nedim Köseoğlu)

Teknik Direktör: Yavuz İncedal

Sultanbeyli Belediyespor: Hasan Kaya, Cihan Güneş, İbrahim Necipoğlu, Emrah Günden, Dündar Denizhan (30′ Sadat Şahin), Caner Eryiğit, Fahri Genç (89′ Ziya Günay), Dursun Türk, Fatih Dalgıç, Gökhan Cingirt, Melih Rahman Nişancı (75′ Barış Kazer)

“İSTİFA” SESLERİ… Maçta taraftarların sesleri “yönetim için istifa” diye yankılandı

Başkan Aydın: “Bu takım işin üstesinden gelecek”

Maç sonrası açıklama yapan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, kalan maçlarda kayıp panları telefi edebileceklerini söyledi.

selahattin-aydin
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın

Ligin bitmesine 12 hafta kaldığını ve Sakaryaspor’un kalan maçların üstesinden rahatlıkla gelebileceğini belirten Başkan Selahattin Aydın, “Üzerine basarak söylüyorum zaman çok daraldı, 12 maçımız kaldı. Bu 12 maçta bu takım bu işin üstesinden rahatlıkla gelebilecek bir takım. Ama her geçen maç bizimiçin dezavantaj olmaya başladı. Biz kaptanlarımızın sözüne güveniyoruz. Bu işin üstesinden bu takım gelecek diyoruz. Güvenimizi tekrar yeniliyoruz. Teknik heyette de oturup konuşup değerlendiriyoruz. Motive olmakta bir sıkıntı var. Onu da biz teknik heyet bir şekilde halledeceğiz. Bu saatten sonra yine bu takımla devam edeceğiz. Ekibimiz kaliteli, biz onlara güveniyoruz. Sahaya yüreklerini koyduklarında bir sıkıntı kalacağını düşünmüyorum. İnşallah 12 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezon sonunu bekleyeceğiz” dedi.