Şanlı tarihimizi unutturamazlar

Paylaş:

Devlet-i Aliyye Ocakları, Mekke’nin fetih tarihi olan “31 Aralık”ın önemine vurgu yaparak bir açıklamada bulundu. Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Başkanı Çağlar Çolak yaptığı açıklamada, “Kudüs’ün Yahudi işgalinden kurtulup Mescid-i Aksa’da şükür namazları kılacağımız günlerin bir an önce gelmesi duası ile tüm Osmanlı sevdalısı kardeşlerimizin 31 aralık Kudüs’ün Osmanlı’ya ilhakının 504. Seneyi devriyesini tebrik ediyoruz” dedi.

Osmanlını şanlı tarihinin unutturulmaya çalışıldığını söyleyen Başkan Çolak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şanlı ecdadımız öyle büyük başarılara ve fetihlere imza atmıştır ki, maalesef böyle büyük bir ecdadın torunları ve varisleri olan bizlere özellikle son bir asırlık dönemde hiçbir millete nasip olmamış şanlı tarihimiz unutturulmaya çalışılmaktadır. Çoğumuzun belki de hiç bilmediği önemli tarihlerden biri de hiç kuşkusuz 31 Aralık 1516 yılında Osmanlı padişahlarından Yavuz Sultan Selim Han Hz.nin Kudüs’ü Osmanlı topraklarına ilhak etmesidir.

Bizler Devlet-i Aliyye Ocakları olarak yüzyıldır üzerimizde oynanan oyunları bozmaya, şanlı tarihimize sahip çıkmaya, ve ecdadımızın izinden giderek tekrardan bütün dünyada hakkın ve adaletin hakim olduğu bir nizam kurmaya geliyoruz. Bu vesile ile şunu bütün dünyaya buradan ilan ediyor ve diyoruz ki “Biz Osmanlı torunlarıyız ve Osmanlı geri döndü.”

OSMANLI BU REZİLLİKLERE ORTAK OLAMAZ

Artık bizi oyalamak için oluşturduğunuz süni gündemlerle, hayal ürünü propagandalarla, tarihimizin ve inancımızın kabul etmediği gün ve geceler ile bu necip milletin tekrardan şahlanmasına engel olamayacaksınız. Bizans artığı kutlamalara, ellerinde Suriye’deki, Irak’taki, Kudüs’teki kardeşlerimizin kanları olan Hristiyan dünyasının dini ve milli günlerine, onların kültürlerine ve yılbaşı rezilliklerine hiçbir Osmanlı torunu ortak olamaz.

31 Aralık bizler için şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biridir. 31 Aralık bizler için Kudüs demektir, Aksa demektir. 31 Aralık bizler için Hz Ömer demektir, Selehaddin-i Eyyubi demektir, Yavuz Sultan Selim demektir, 31 Aralık bizler için Cennet Mekan Ulu Hakan Sultan Abdulhamid Han demektir. Bu tarihi gün bizler için adalet demektir, emanet demektir. 

TÜM DÜNYAYA HAYKIRIYORUZ

Yine 31 Aralık bizler için 103 yıllık esaret demektir. İslamın kutsalı ve ilk kıblesinin şu an Yahudi tasalludu altında bulunduğu gerçeğidir ve 31 Aralık bizler için Kudüs’ün ve Gazzenin ve batı Şeria’nın ve El Halil’in tekrardan Osmanlı torunlarının eliyle özgürlüğe kavuşacağının müjdecisidir.

Devlet-i Aliyye Ocakları olarak bizler bu kutlu günün yıl dönümünde 31 Aralığı Kudüs’ün Osmanlıya ilhak günü olarak yeniden tüm dünyaya ilan ediyor ve Kudüs’ün islamın olduğunu tüm dünyaya haykırıyoruz

Kudüs’ün Yahudi işgalinden kurtulup Mescid-i Aksa’da şükür namazları kılacağımız günlerin bir an önce gelmesi duası ile tüm Osmanlı sevdalısı kardeşlerimizin 31 aralık Kudüs’ün Osmanlı’ya ilhakının 504. seneyi devriyesini tebrik ediyorum.

Zafer İslamındır ve zafer yakındır.