SASAYDER ödül törenine katıldı

Paylaş:

Sakarya Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği (SASAYDER), Buyer Network organizasyonunda İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesin’nde düzenlenen ‘Satınalma ve Tedarik Zinciri Konferansı ve Ödül Töreni’ne yönetim kurulu düzeyinde katıldı.

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Organizasyona Türkiye çapında lider şirketlerin Satınalma ve Tedarik Zinciri yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektörel Bilişim ve Danışmanlık hizmetleri sağlayan şirketlerin yöneticileri ile 500’e yakın iş insanı katılım gösterdi.

Konferansta konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salihoğlu, Dünya Emtia piyasalarını etki altında bırakan güncel olaylar üzerinden Amerika ve Çin ticaret savaşlarının dünya ekonomini sürüklediği belirsizliğe dikkat çekti.

PARANIN ROTASI BELİRSİZ

35 Yıllık ABD ekonomisinin bugün itibariyle rotasının belirsiz olmasının gelişmekte olan ülkeler üzerindeki etkisini anlatan Salihoğlu, “Paranın rotası henüz belirsizliğini koruyor. Yatırımcı üreticiden kaçıyor, değerli metal ve para birimleri güvenli liman olarak hareketli paraya ev sahipliği yapıyor. Ticaret savaşları son bulmadan para gelişmekte olan ekonomilere uğramayacak aksine çekilmeye devam edecek” şeklindeki açıklamalarıyla ekonomi özelinde karamsar bir tablo çizdi. Bu belirsizlik içinde Satınalma Yöneticilerinin piyasayı çok daha yakından ve dikkatle takip etmelerini tavsiye etti.

EN İYİ BİÇİMDE TEMSİL

Konferans sonrasında TÜSMOD – Türkiye Satınalma ve Tedarik Meslek Odası Derneği Yönetim ekibi ile SASAYDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri Akın, Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Elbirlik ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salihoğlu bir araya gelerek Sakarya bölgesi özelinde TÜSMOD’u en iyi şekilde temsil edeceklerine dair fikirlerini beyan etti.