‘Sorunu da çözümü de biliyorum’

Paylaş:

Anavatan Partisi hükümeti dönemi Orman Bakanı Ersin Taranoğlu, Sakaryaspor’un başına geçmeye hazırlanıyor. Eski Bakan Ersin Taranoğlu sosyal medya paylaşımında, “Sorunları biliyorum, çözüm yollarını da biliyorum” dedi.

Türk sporuna önemli oyuncular kazandıran ve ‘futbolcu ocağı’ olarak anılan Sakaryaspor, bugüne kadar pek çok önemli isim yetiştirdi. Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Bülent Uygun, Tuncay Şanlı, Recep Çetin ve Turan Sofuoğlu gibi yıldızları Türk futboluna armağan eden Sakaryaspor son dönemde zor günler geçiriyor.

Türkiye kupası sahibi ve birinci ligde bir zamanların efsane takımı olan Sakaryaspor, şimdi zor günler yaşıyor.

Sakaryaspor, 16 Ağustos Pazar Günü Sakarya Atatürk Stadyumu’nda Genel Kurulunu yapacak. Futbolseverler, genel kurulda belirlenecek yeni yönetimin takımı eski günlerine döndürmesini bekliyor. Şehir, genel kurula odaklanmışken, Sakaryaspor’un Başkanlığı için önemli bir isim gündeme geldi.

Sakaryaspor’un şirketleşmesinde önemli katkıları olan eski Sakarya Milletvekili ve Orman Bakanı Ersin Taranoğlu’nun adı, son günlerde kulislerde  ve medyada sıkça konuşulmaya başlandı. Taranoğlu da bu iddiaları doğrular nitelikte sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaştı. Bası önemli isimlerle yapacağı görüşmelerden sonra kesin kararını vereceğini duyuran Taranoğlu, “Sorunları biliyorum, çözüm yollarını da biliyorum” sözleri ile başkanlık için sinyal vermiş oldu.

‘SORUNU DA  ÇÖZÜMÜ DE BİLİYORUM’

Eski Bakan Ersin Taranoğlu sosyal medya paylaşımında,“Değerli arkadaşlarım takipçilerim ve çok kıymetli Sakaryasporlular, son günlerde hepinizin bildiği üzere Sakaryaspor Başkanlığı ile ismim bir arada anılmaktadır. Bu konu şehrimizin gündeminde önemli bir yer işgal etmektedir. Sakaryasporumuz, şehrimizin en önemli konusu olmakla birlikte, kulübümüzün mevcut durumu hepimizi üzmektedir. Toplumun her kesiminden kişiler bu konu ile ilgili fikir üretmekte ve çözüm aramaktadır. Sakaryasporumuz son yıllarda yönetildiği gibi yoluna devam edemez! Bu gidişat Sakaryasporumuzun varlığına karşı ciddi bir tehdittir. Bu noktada da hepimize görev düşmektedir. Bu konu ile alakalı olarak son günlerde ismimin tüm medya organlarında Sakaryasporumuz ile anılmasını yakinen takip etmekteyim. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” ifadelerine yer verdi.