Sosyal yaşam için daha çok gayret etmeliyiz

Paylaş:

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerini misafir eden Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Prof. Dr. Engin Yıldırım, Sakarya’nın gelişiminden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Şehrimizin daha da güzelleşmesinden her hemşerimiz mutlu olur. Sosyal yaşamı da gelişime katarak ilerlemek gerekir” derken Başkan Kösemusul, “İş dünyası olarak sosyal çalışmalara önümüzdeki dönem daha fazla ağırlık vermek istiyoruz” diye konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara programı kapsamında Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Prof. Dr. Engin Yıldırım’ı ziyaret etti.

İstişareye Önem Veriyoruz

Ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, SATSO çalışmalarını aktarırken Başkanvekili Yıldırım’ın görüşlerinin önemli olduğunu vurguladı. Yıldırım’ın uzun yıllar Sakarya’da görev yaptığını belirten Kösemusul, “Sn. Başkanımız Sakarya’mızı en az bizim kadar iyi tanıyor. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren istişare kültürüne çok önem verdik ve bu doğrultuda tüm çalışmalarımızı dostlarımızın görüşleri ile şekillendirdik. Her alanda önemli çalışmalarımız var. Sanayi çalışmalarındaki planlarımızı uygularken sosyal çalışmalara da önümüzdeki dönem daha fazla ağırlık vermek istiyoruz. Sn. Başkanımıza görevlerinde üstün başarılar diliyoruz” diyerek anayasa mahkemesinin çalışmaları ile ilgili Prof. Yıldırım’dan bilgiler aldı.

Sakarya’nın kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirten Yıldırım, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırım, “Sakarya’da Üniversitede ilk göreve başladığım zaman çok az akademisyen ve öğrenci ile gelişim ile ilgili derdi olmayan bir Serdivan ve şehir vardı. Bugün ise bambaşka bir Serdivan, bambaşka bir Sakarya var. Geleceği çok parlak, gelişimini kontrollü sürdürmek isteyen bir şehir var. Sakarya’nın geleceğine yön verirken özellikle sosyal yaşama ağırlık vermeliyiz. Sosyal yaşamı da gelişime katarak ilerlemek gerekir, daha çok dikkat etmeliyiz. Şehrimizin daha da güzelleşmesinden her hemşehrimiz mutlu olur. İş dünyamızın rolü de bu anlamda çok önemli ve değerli. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.