Sultanlar 10 Numara!

Paylaş:

Voleybol Bayanlar Ligi’nde ses getiren namağlup lider Sakarya Voleybol Spor Kulübü, 10’da 10 yaparak ulaşılması zor bir rekorla ilk devreyi zirvede tamamladı.

Bayanlar Voleybol 2. Liginde kasırga gibi esen Sakarya’nın sultanları evinde konuk ettiği Yalova temsilcisi Çiftlikköy Belediyespor’u ilk sette 25-17, ikinci sette 25-18 geçerek 3. sete daha moralli başladı. Son sette konuk ekip Çiftlikköy Belediyespor dirense de temsilcimiz Sakarya Voleybol Spor Kulübü 25-14 ile rakibinin fişini çekerek ilk devreyi de galibiyetle kapatıp 10 maçta 10 yaparak liderliğini korudu.

İLK DEVREYİ NAMAĞLUP TAMAMLADILAR

Çıktığı 10 karşılaşma da salondan galibiyetle ayrılarak ligde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sakarya Voleybol Spor Kulübü, ulaşılması zor başarıyla namağlup ilk devreyi lider olarak kapatmanın da sevincini yaşadı. Karşılaşmayı Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Tesisler Müdürü Ersin Kılıç, Kenan Oran, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve heyeti, çok sayıda konuk ekip ve ev sahibi ekip taraftarları, voleybol severler izledi.

Maç sonunda değerlendirme de bulunan Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, ilk devreyi namağlup kapatmanın önemine vurgu yaparak “Güzel bir sinerji yakaladık. Aile havasında ve çok çalışarak bu başarı grafiğini yakaladık. Ligde 10 maçta 10 yaparak, ilk devreyi lider olarak kapattık. İkinci devreyi de yükselttiğimiz çıtanın üzerine koyarak devam edeceğimize inanıyorum. Bizlere bu başarıyı kazandıran tüm sporcu ve teknik heyetimizin candan kutlar, tebrik ediyorum”dedi.

‘ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Başarının baş mimarı antrenör İdris Demir yaptığı açıklama da ilk devreyi namağlup lider kapatan takımını kutlarken “Biz sezon başında hedefimizi bu yönde belirledik. Zorlu şartlar dan geçtik. Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve Kulüp Başkanımız Ömer Bektaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımı da cani gönülden kutluyorum. İlk yarıyı namağlup lider kapatmak sorumluluk gerektiriyor. Aynı başarıyı ikinci yarıya da taşımalıyız. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız bu başarılı skor ve lider olarak ilk yarıyı kapatmamız, ikinci yarı içinde hem moral oldu hem de beraberin de daha büyük sorumluluk getirdi. Başarıyı Sakarya halkımız ile paylaşıyoruz. Bu süreç de bizlere destek veren Koç City başta olmak üzere iş adamlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. El ele vererek bu başarıya hep beraber ulaştık” şeklinde konuştu.

Levent CANDAN