Sultanlardan dışarıda ve içeride aynı tarife: 3-0

Paylaş:

Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’deki tek temsilcimiz Sakarya Voleybol Spor Kulübü’nün sultanları, geçen hafta sezonu galibiyetle açmış ve evindeki ilk maçında Ayvalıkgücü Belediyespor’u çok rahat şekilde 3-0 ile geçti.

AYNI SKORLA GEÇTİLER

Sakarya Voleybol Spor Kulübü evinde ağırladığı Ayvalıkgücü Belediyespor’u set vermeden çok rahat şekilde geçti. Geçen hafta açılan sezonun ilk maçında Biga Çiçeklidede’yi deplasmanda 3-0 geçerek sezona galibiyetle başlayan Sakarya Voleybol Spor, evindeki ilk randevusunda ise Ayvalıkgücü Belediyespor’a da aynı tarifeyi uyguladı: 3-0.

EZİCİ ÜSTÜNLÜK SAĞLADILAR

İlk sette çok üstün olan temsilcimiz Sakarya Voleybol Spor Kulübü, bu seti 25-11 kazandı. İkinci sette de üstünlüğünü koruyan filenin sultanları, seti 25-18 almasını bildi. 3. sette de ezici üstünlüğünü sürdüren sultanlar seti 25-17 alarak karşılaşmayı set vermeden 3-0 kazandı.

1. LİG’E GÖZ KIRPTILAR

Karlılaşmayı Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Alifuatpaşa eski Belediye Başkanı Kenan Oran, kulübün ana sponsorlarından Koç City Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem Koç ve sporseverler izledi. Kulüp antrenörü tecrübeli isim İdris Demir’in kızları, evinde konuk ettiği Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-0 yenip 2’de 2 yaparak 1. Lig’e şimdiden göz kırptı. • Levent CANDAN

google-site-verification: google8cc35b872fdcae49.html