TKB farkındalık etkinliğine siyasilerden destek sözü

Paylaş:

“25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü” için yürüyecekler… Türk Kadınlar Birliği (TKB) Şube Başkanı Tevhide Yağan, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Gününde farkındalık etkinliği gerçekleştireceklerini belirterek, tüm siyasi partilerden destek ve katılım beklediklerini söyledi.

SİYASİ PARTİLERE DESTEK DAVETİ

25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Gününde farkındalık etkinliği için hazırlıklarını sürdüren TKB Sakarya Şubesi, etkinliğe destek ve katılım için siyasi partilere ziyaretler düzenledi.

TKB Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’i ziyaretlerinin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti ve Saadet Partisi’ni de  (SP) birer ziyaret düzenledi.

FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve SP İl Başkanı Fahrettin Abay ile görüşen TKB yönetimi, 25 Kasım’da yapacakları farkındalık yürüyüşüne destek isteyerek katılım çağrısı yaptı.

10 yıldır hiçbir etkinliğe katılım olmadığını hatırlatan TKB Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan, “Yarın saat 16: 00’da Yenicamii önünde toplanarak başlayacağımız yürüyüş Atatürk anıtında son bulacak. Etkinlik içinde AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve vatandaş da olsun istiyoruz. Bu etkinlik siyasi değil. Burada birbirimize güç verelim, siyasi partiler de yanımızda olsun” dedi.

Ziyaret edilen siyasi parti il başkanları, TKB heyetine teşekkür ederek etkinliğe katılarak destek vereceklerini ifade etti.