TKB’den AK Parti’ye davet

Paylaş:

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Şube Başkanı Tevhide Yağan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’i ziyaret etti.

TKB Başkanı Tevhide Yağan, ’25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü’nde farkındalık etkinliği gerçekleştireceklerini belirterek, tüm siyasi partilerden destek ve katılım beklediklerini söyledi.

SİYASİ BİR ETKİNLİK DEĞİL

Başkan Yağan, “Yenicami önünde toplanarak başlayacağımız yürüyüş Atatürk anıtından son bulacak. Etkinlik içinde AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve vatandaş da olsun istiyoruz. Bütün çalışmalarımız için valilikten izin alıyoruz. İzinsiz hiçbir şey yapmıyoruz. Bu etkinlik siyasi değil. Burada birbirimize güç verelim, siyasi partiler de yanımızda olsun” dedi.

‘BENİM İŞİM KADINDIR’

10 yıldır hiçbir etkinliğe katılım olmadığını hatırlatan Tevhide Yağan “Neden olmadı? Bizden kaynaklı mı bunu bilmiyoruz. Ama bizden de kaynaklandığını sanmıyoruz. Çünkü başkan aynı başkan, insan aynı insan, değişen bir şey yok. Benim siyasi bir yaklaşımım yok. Benim işim kadındır, çocuk okumaktır, çocuk istismarına karşı mücadele etmektir” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getirerek TKB heyetine teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, davet ve destek talebi üzerine “İnşallah gereken gayreti gösteririz” dedi.