Unutulmaz dostluklar

Paylaş:

Sakarya Fatih Anadolu Teknik Lise – Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi 1984 yılı mezunları bir araya gelerek hasret giderdi.

Sakarya Fatih Anadolu Teknik Lise – Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olduktan yıllar sonra dostluklarını sürdüren 1984 yılı motor bölümü mezunları geleneksel hale getirdikleri buluşmalarını tekrarladı.

ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİLER

Bu yıl 7’nci buluşmasını, Münir Yiğit ve Salih Daldal’ın organizesinde Yenicami Köftecisi’nde bir araya gelerek geçekleştiren mezunlar, neşeli bir ortamda sohbet ederek eski günlerini andılar.

2004 yılından bu yana, birbirlerini bırakmayarak görüşmeye devam eden okul arkadaşları, birlikteliklerini sürdürüyor.

ÖĞRETMENLERİ DE EŞLİK ETTİ

1984 yılı Fatih Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi değerli motor öğretmenlerinden Aytaç Gürer ve o senelerin değerli Motor Bölüm Atölyesi Şefi Suavi Ercişli de bu birlikteliklerin asırlık çınarları olarak mezunlara eşlik etti.

DOSTLUK ÖRNEĞİ SERGİLİYORLAR

Mezuniyetleri sonrası sağlık sektörü çalışanı, esnaf ve Cumhuriyet Savcısı olarak çeşitli mesleklerde hayata atılan mezunlar, bu organizasyonlarda zaman zaman bir araya gelerek birbirlerini unutmuyor. Mezunlar bu beraberlikleri ile güzel bir dostluk örneği sergiliyorlar.