Vali Kaldırım’ın Kocaali ziyareti

Paylaş:

Vali Çetin Oktay Kaldırım Kocaali ilçesini ziyaretinde fındık bahçelerini gezdi. Eşi Berihan Kaldırım ile birlikte, Diyarbakır, Batman, Mardin, Adana illerinden gelip fındık hasadı gerçekleştiren mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek, onlarla birlikte fındık topladı.

‘BİZ HEP BİRİZ, BERABERİZ, KARDEŞİZ’

Vali Kaldırım, “Batman’dan fındık hasadı için 30 yıldır İlimize gelen Dayıbaşı Mustafa Bey’in söylediği gibi; ‘Biz hep biriz, beraberiz, kardeşiz’. Eşimle birlikte Diyarbakır, Batman, Mardin ve Adana’dan fındık hasadı için gelen işçi kardeşlerimizi ziyaret ederek onlarla birlikte fındık topladık” dedi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Buradaki temaslarının ardından 1995 yılında Van ili Özalp ilçesinde Şehit olan Jandarma Teğmen Sebahattin Şanlı’nın ailesini ziyaret ederek Şehidimizin kıymetli annesine Kur’an-ı Kerim ve Bayrak takdim etti.

Şehit Teğmenle birlikte tüm şehitlerimize duaların edildiği ziyarette Vali Kaldırım, şehit ailelerimiz ile gazilerimizin kendileri için bir yeri olduğunu ifade etti.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET

Gümüşoluk Mahallesi’ndeki esnafları gezerek hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Çetin Oktay Kaldırım, buradaki vatandaşlarla hasbihal ederek talep ve sorunlarını da dinledi.

Çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler veren Vali Kaldırım’a ziyaretlerinde; Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu, Belediye Başkanı Ahmet Acar, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Mansur Saldıran ve Gümüşoluk Mahalle Muhtarı Bilal Hazar da eşlik etti.